آمادگی روسیه برای برخورد با ناقضان آتش‌بس از فردا

دوشنبه 2 فروردين 1395
22:05
آمادگی روسیه برای برخورد با ناقضان آتش‌بس از فردا ستاد کل ارتش روسیه، تاکید کرد که آمریکا در اجرای قواعد شورای امنیت در برخورد با نقض آتش بس در سوریه کارشکنی می کند، و روسیه آماده است که از سه شنبه برخورد با ناقضان را آغاز کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ژنرال "سرگئی رودسکوی" رئیس ستاد فرماندهی عملیات در ستاد ارتش روسیه روز دوشنبه  به وبگاه شبکه روسیا الیوم خبر داد که آمریکا و روسیه، روز جمعه، در نشستی در عمان به رایزنی پرداختند و مشخص شد که آمریکا، آمادگی ندارد جزییات پیشنهادهای مربوط به آتش بس در سوریه را بررسی کند.

این مسئول نظامی روس، خاطر نشان کرد آتش بسی که به موجب قطعنامۀ 2268 از 27 ماه گذشته میلادی در سوریه اجرا شده است، قواعدی برای برخورد با نقض آتش بس داشت که آمریکا و روسیه بر سر آن توافق کرده بودند و در قطعنامۀ شورای امنیت نیز به آن تصریح شده است.

وی افزود: "کارشکنی آمریکا" در اجرای این قواعد در برخورد با نقض آتش بس توسط گروه های مسلح تروریست، غیرقابل قبول است، زیرا نقض آتش بس، موجب کشته شدنِ روزانۀ غیرنظامیان در سوریه می شود.

ژنرال رودسکوی سپس اعلام کرد: اگر آمریکا به پیشنهادات روسیه در زمینه برخورد با ناقضان آتش بس سوریه پاسخی ندهد، روسیه، از روز سه شنبه آمادگی دارد برای برخورد با گروه های مسلحی که آتش بس را نقض می کنند، به صورت یکجانبه به زور متوسل شود.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران