نخستین ادای احترام نمایندگان اردنی به شهدای "کرامه"

چهارشنبه 4 فروردين 1395
18:07
نخستین ادای احترام نمایندگان اردنی به شهدای اعضای پارلمان اردن برای نخستین بار، در سالروز نبرد کرامه برای روح شهدای ارتش اردن و فدائیان فلسطینی فاتحه خواندند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، دیروز در سالروز نبرد کرامه و هم زمان با جشن های ملی در اردن، اعضای پارلمان این کشور چند دقیقه ایستادند و فاتحه ای نثار روح شهدای آن کردند.
خلیل عطیه از نمایندگان پارلمان اردن با ایراد نطقی با ستایش فداکاری هایی که در چنین روزی در سال 1968 انجام شده، از سایرین خواست برای روح شهدا فاتحه قرائت کنند.
گفتنی است پیش از این هرگز از لفظ "فدائیان فلسطینی" در مؤسسات رسمی اردن استفاده نمی شد و مشارکت فلسطینیان در ارتش اردن علیه دشمن صهیونیست موضوع بحث و جدل در محافل نخبگان بوده است.
در این روز نیروهای رژیم صهیونیستی با گذشتن از رود اردن با هدف از بین بردن گروه‌های مقاومت تازه تشکیل شده میان فلسطینیان آواره ساکن دره اردن وارد روستای کرامه شدند و درگیری با عقب‌نشینی سریع نیروهای اسرائیلی خاتمه یافت.


7- 202

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین