تلاش تجزیه‌طلبانه واشنگتن در غرب دنیای اسلام؛

کنگره آمریکا دولت مغرب را "اشغالگر" نامید

چهارشنبه 4 فروردين 1395
20:56
کنگره آمریکا دولت مغرب را کمیسیون حقوق بشر کنگره آمریکا که قضیۀ صحرای غربی را بررسی می‌کند، دولت مغرب را اشغالگر معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری العالم جلسۀ این کمیسیون در سایه تشدید بحران صحرای غربی میان کشور مغرب و سازمان ملل متحد برگزار شد.
این کمیسیون در صورتجلسۀ خود نوشت: مغرب به اشغال اراضی صحرا ادامه می دهد، در حالی که مجمع عمومی سازمان ملل این موضوع را به رسمیت نمی شناسد و تعدادی از ناظران حقوق بشر نیز در این باره ابراز نگرانی کرده اند.
این سند می افزاید: مغرب حقوق طرفداران جبهه پولیساریو از اهالی صحرا را رعایت نمی کند و ضمن جلوگیری از ایجاد جمعیت های حقوق بشری و سیاسی، اهالی این منطقه را به مدت طولانی بازداشت می کند.
نشریات مغرب این ادعاهای آمریکا را آکنده از دروغ توصیف می کنند.
جبهه پولیساریو موفق شده نظر مثبت تعدادی از نمایندگان جمهوری خواه و دموکرات کنگره را جلب کند و در مقابل، دولت آمریکا از پیشنهاد مغرب برای خودمختاری اهالی صحرای غربی استقبال کرده است. 

"صحرای غربی" بخشی از کشور کنونی مغرب یا "مراکش" است که 266000 کیلومتر مربع مساحت دارد و در جنوب مراکش واقع شده و مورد اختلاف میان جبهه پولیساریو و دولت مغرب است. پولیساریو که در سال 1352 ش. تشکیل شده، به طور یک طرفه این منطقه را مستقل و تحت حاکمیت خود اعلام کرده و اکنون سازمان ملل و آمریکا هم برای تجزیۀ یکی دیگر از کشورهای بزرگ اسلامی، با این جبهه همصدا شده اند و دولت مغرب را اشغالگر می نامند.

7- 202

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود