انهدام یگان های تاکتیکی داعش در شمال عراق

پنج‌شنبه 5 فروردين 1395
16:41
انهدام یگان های تاکتیکی داعش در شمال عراق سخنگوی نیروهای داوطلب مردمی در محور شمالی عراق گفت جنگنده های ارتش، یگان های تاکتیکی گروه تروریستی داعش را در منطقه تازه درجنوب استان شمالی کرکوک هدف قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " علی الحسينی" سخنگوی نیروهای داوطلب مردمی در محور شمالی عراق گفت جنگنده های عراقی دیشب با بیش از 6 حمله هوایی به مواضع داعش در منطقه البشیر از توابع " تازه" در 25 کیلومتری جنوب کرکوک عده ای از عناصر داعشی را کشته و یا زخمی کردند.

سومریه نیوز به نقل از " الحسینی " افزود دراین حملات یگان های تاکتیکی که تروریست های داعش درحمله به مرکز منطقه " تازه " از آن استفاده می کردند، منهدم شد.

اکثر ساکنان منطقه بشیر از توابع " تازه خورماتو درجنوب کرکوک، ترکمن هستند و این منطقه از دهم ژوئن 2014 دراشغال گروه تروریستی داعش قرار دارد.

بنا به اعلام منابع امنیتی آگاه، نیروهای مشترک متشکل از ارتش عراق، نیروهای داوطلب مردمی و نیروهای پیشمرگه برای آزادی این منطقه از اشغال داعش تلاش می کنند.

215-9 

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت