35 داعشی در الحویجه کشته شدند

پنج‌شنبه 5 فروردين 1395
20:39
35 داعشی در الحویجه کشته شدند العالم - حمله هوایی ارتش عراق به کارگاه موشک سازی گروه تروریستی "داعش" در بخش "الحویجه" در شمال غرب "کرکوک" به کشته شدن 35 داعشی، انجامید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بیانیه هسته اطلاع رسانی جنگی عراق که توسط پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز" منتشرشد، حاکیست، کارگاه مزبور در این حمله به شکل کامل نابود شد و 35 کارشناس و مهندس فعال در کارگاه کشته شدند.
همچنین سرلشکر ستاد "اسماعیل المحلاوی" فرمانده عملیات استان "الانبار" گفت، "ولید خالد حامد" تروریست عراقی تحت تعقیب در منطقه "الجرایشی" در شمال "رمادی" بازداشت شد. 
وی در گفت و گو با السومریه نیوز افزود، ارتش عراق 61 بمب، دو موشک از نوع "جهنم" و کمربند انفجاری را در "السجاریه" و "البورشیه" این استان کشف کرد. 
المحلاوی ادامه داد، همچنین چند بمب، خمپاره انداز و موشک های جهنم در "زنکوره" واقع در شمال غرب رمادی توسط ارتش کشف و 10 خانه از بمب پاکسازی و 45 بمب منفجر شد. 

206-9 

0% ...

آخرین اخبار

مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟


کریدور ترانزیتی با پاکستان فعال شد؛ ایران قابل محاصره نیست


پنتاگون: سیستم دفاع موشکی آمریکا اثربخشی خود را از دست داده است