عامل انفجار بروکسل تحت تعقیب آمریکا بود

شنبه 7 فروردين 1395
15:21
عامل انفجار بروکسل تحت تعقیب آمریکا بود یک مقام امریکایی فاش کرد که ابراهیم البکراوی، تبعه بلژیک و یکی از عوامل انفجارهای بروکسل، قبل از حملات پاریس در فهرست افراد تحت تعقیب پلیس امریکا بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "المنار" برادر وی به نام خالد البکراوی هم اندکی پس از وقوع این حملات در این فهرست قرار گرفت.

سایت شبکه سی ان ان امریکا به نقل از این مقام امریکایی نوشت: ابراهیم البکراوی که خود را در فرودگاه بروکسل منفجر کرد، قبل از حملات پاریس که در 13 نوامبر رخ داد، در فهرست افراد تحت تعقیب امریکا بوده است.

"سی ان ان" خاطرنشان کرد، برادر وی به نام خالد نیز که خود را در ایستگاه مترو بروکسل منفجر کرد، اندکی پس از وقوع حملات پاریس در این فهرست قرار گرفته بود.

گفتنی است شورای رادیو و تلویزیون بلژیک روز چهارشنبه 23 مارس، این دو برادر را عامل حملات انتحاری در فرودگاه بروکسل معرفی کرده بود.

7- 208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقائی: درباره تنگه هرمز تفاهم جدیدی حاصل نشده‌است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند


راهپیمایی در حمایت از پیروزی ایران و محور مقاومت در کربلای معلی


عراق آماده‌ میانجیگری بین ایران و آمریکا است


استقبال لندن و پاریس از آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز توسط ایران