خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟

شنبه 7 فروردين 1395
15:42
خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟ تارنمای "صدای اسرائیل"، بدن زنان یهودی را به عنوان خطرناک‌ترین سلاح موساد برای حفظ رژیم صهیونیستی معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جسم زنان اسرائیلی مهمترین وسیله برای تحقق اهداف سازمان جاسوسی اسرائیل "موساد" به شمار می آید، تا آنجا که سیاستمداران این رژیم، زنان را به گسترش طرح فساد اخلاقی تشویق می کنند و به آنها آزادی کامل داده اند تا برای حفظ رژیم هر طور که می خواهند از بدنشان استفاده کنند.
خاخام ریجورون در این زمینه می گوید: ملت ما "با ایمان" است، ولی ما باید باعث از هم گسیختگی در جوامع غیر یهودی شویم تا کفر و فساد در آنها گسترش یابد و با تضعیف روابط محکمی که باعث قوام ملل می شود، راه ما برای سیطره بر آنان هموار شود.
تارنمای صدای اسرائیل می نویسد: زن یهودی از مهمترین ارکان موساد است که برای اهداف جاسوسی از آن استفاده می شود و بعد از نیروی هوایی، دریایی و زمینی چهارمین سلاح اسرائیل است.
از آن جا که جاسوسی از نظر صهیونیست ها باید برخاسته از احساس مسؤولیت و به صورت داوطلبانه و به قصد خدمت به رژیم باشد؛ سالانه هزاران زن اسرائیلی برای این کار داوطلب می شوند.
این تارنما می افزاید: اسراییل با اعتراف به نقشی که زنان جاسوس صهیونیست دارند، آنان را قهرمان می نامد و برای قدردانی از زحمات آنان "عیلزا ماجین" را به عنوان نایب رئیس موساد برگزیده است.
از زمان شکل گیری موساد، این نخستین بار است که زنی در این پست و مقام قرار می گیرد.

7- 202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد


توافق ایران و آمریکا؛ کابوس جدید رژیم صهیونیستی و ناکامی های نتانیاهو


ترامپ مدعی شد: توافق با ایران فردا ( یکشنبه ) امضا می شود


سفیر ایران در ایتالیا: گفت‌وگو و احترام متقابل مسیر رسیدن به صلح پایدار است


نشانه‌های پیروزی قاطع ایران در نبرد از نگاه مقام یمنی


لبنان بخشی از معادلات راهبردی ایران است/ رژیم صهیونیستی در صورت توافق ایران و آمریکا ناچار به پذیرش پیامدهای آن خواهد بود


سفیر ایران در مکزیک: آمریکا به ملت ایران احترام بگذارد


وزیر کشور: ایران مقتدرتر از هر زمان دیگری در برابر تهدیدات ایستاده است