خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟

شنبه 7 فروردين 1395
15:42
خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟ تارنمای "صدای اسرائیل"، بدن زنان یهودی را به عنوان خطرناک‌ترین سلاح موساد برای حفظ رژیم صهیونیستی معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جسم زنان اسرائیلی مهمترین وسیله برای تحقق اهداف سازمان جاسوسی اسرائیل "موساد" به شمار می آید، تا آنجا که سیاستمداران این رژیم، زنان را به گسترش طرح فساد اخلاقی تشویق می کنند و به آنها آزادی کامل داده اند تا برای حفظ رژیم هر طور که می خواهند از بدنشان استفاده کنند.
خاخام ریجورون در این زمینه می گوید: ملت ما "با ایمان" است، ولی ما باید باعث از هم گسیختگی در جوامع غیر یهودی شویم تا کفر و فساد در آنها گسترش یابد و با تضعیف روابط محکمی که باعث قوام ملل می شود، راه ما برای سیطره بر آنان هموار شود.
تارنمای صدای اسرائیل می نویسد: زن یهودی از مهمترین ارکان موساد است که برای اهداف جاسوسی از آن استفاده می شود و بعد از نیروی هوایی، دریایی و زمینی چهارمین سلاح اسرائیل است.
از آن جا که جاسوسی از نظر صهیونیست ها باید برخاسته از احساس مسؤولیت و به صورت داوطلبانه و به قصد خدمت به رژیم باشد؛ سالانه هزاران زن اسرائیلی برای این کار داوطلب می شوند.
این تارنما می افزاید: اسراییل با اعتراف به نقشی که زنان جاسوس صهیونیست دارند، آنان را قهرمان می نامد و برای قدردانی از زحمات آنان "عیلزا ماجین" را به عنوان نایب رئیس موساد برگزیده است.
از زمان شکل گیری موساد، این نخستین بار است که زنی در این پست و مقام قرار می گیرد.

7- 202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقایی: بازگشایی تنگه هرمز در چارچوب توافق ۱۹فروردین‌ است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند


راهپیمایی در حمایت از پیروزی ایران و محور مقاومت در کربلای معلی


عراق آماده‌ میانجیگری بین ایران و آمریکا است


استقبال لندن و پاریس از آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز توسط ایران


ذوق‌زدگی ترامپ پس از اعلام آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز از سوی ایران


تردد شناور‌های نظامی از تنگه هرمز کماکان ممنوع است


دختران هم برای ایران جان فدا می‌کنند


وزیر خارجه آزادی تردد در تنگه هرمز در دوره باقی مانده از آتش بس را اعلام کرد