وزیران دولت فراری یمن بدنبال پناهندگی در اروپا

چهارشنبه 11 فروردين 1395
11:50
وزیران دولت فراری یمن بدنبال پناهندگی در اروپا العالم - نویسنده مشهور عرب از تلاش شماری از وزیران دولت عبد ربه منصور هادی، دولت مستعفی و فراری یمن در ریاض، برای گرفتن پناهندگی کشورهای اروپایی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالباری عطوان درمقاله ای در رای الیوم خاطرنشان کرد، وزرای دولت هادی در پی ناکامی در یافتن راهکار برای بازگشت به قدرت به دنبال پناهگاههای امنی در اروپا هستند.
وی در این مقاله تصریح کرد: حمله نظامی عربستان با عنوان "طوفان قاطعیت" در سال اول خود، تنفر یمنی ها را نسبت به حکومت آل سعود افزایش داد.
عطوان افزود: تظاهرات گسترده مردم یمن در صنعا علیه عربستان سعودی، معادلات سیاسی و نظامی را به کلی برهم زد.
این نویسنده و تحلیلگر برجسته جهان عرب خاطرنشان کرد، بارزترین دستاورد حمله "طوفان قاطعیت" افزایش تنفر ملت یمن از عربستان بوده است.  

217-211-9

0% ...

آخرین اخبار

شهید خرازی در سنگر فرهنگ، رسانه و دیپلماسی منشأ خدمات خالصانه بود


جان کری: حمله ترامپ به ایران هم مثل خروج از برجام اشتباه محض بود


زنگ خطر بحران امنیت غذایی در لبنان به صدا درآمد


اشپیگل: ترامپ و اعراب بزرگترین بازندگان جنگ


راهپیمایی‌ یمنی‌ها در حمایت از پیروزی ایران علیه متجاوزان آمریکایی ـ صهیونی


عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است


۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند