عملیاتِ آزادسازی منطقۀ "هیت" آغاز شد

پنج‌شنبه 12 فروردين 1395
20:00
عملیاتِ آزادسازی منطقۀ نیروهای عراقی، برای سرکوب داعش، وارد منطقه "هیت" در غرب رمادی شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای عراقی روز پنجشنبه همزمان با ورود به هیت، از مردم و شهروندان خواستند از پایگاه ها و اماکن تجمع عناصر داعش، دور شوند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، نیروهای عراقی با انتشار بیانیه ای اعلام کردند: نیروهای مبارزه با تروریسم، با پشتیبانی نیروهای یگان شانزدهم ارتش عراق و نیروی هوایی، عملیات گستردۀ پاکسازی کامل منطقۀ هیت از عناصر تروریستِ داعش را آغاز کرد.

بر پایه این گزارش، "مال الله العبیدی" فرماندۀ بسیج عشایرِ منطقه البغدادی در استان الانبار، نیز تاکید کرد که نیروهای امنیتی وارد منطقه هیت شدند و شهرک صنعتی و کارخانۀ گاز را آزاد کردند.

العبیدی تاکید کرد که شدتِ حملات هوایی جنگنده های عراقی و ائتلاف بین المللی به مخفی گاه های داعش، قدرت مانور و مقاومت داعشی ها را به شدت کاهش داده است.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد