سوریه معبد باستانی بل را بازسازی می کند

جمعه 13 فروردين 1395
15:18
سوریه معبد باستانی بل را بازسازی می کند اداره آثار باستانی و موزه های سوریه از امکان مرمت و بازسازی معبد بل در شهر باستانی تدمر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مأمون عبدالکریم، رئیس اداره آثار باستانی و موزه های سوریه گفت: معبد بل در تدمر که سال گذشته توسط داعش ویران شد قابل مرمت است اما برآورد میزان خسارت وارد شده به این شهر باستانی به دلیل مین هایی که منطقه کار گذاشته شده اند چند هفته طول می کشد.
این درحالی است که عکسهای ماهواره ای که پس از تخریب این معبد دو هزار ساله گرفته شد و همچنین عکسهایی که پس از آزادسازی تدمر به دست ارتش سوریه در روز یکشنبه گرفته شده، نشان می دهند که این معبد به طور کامل ویران شده است.
با این حال، عبدالکریم گفت به رغم خسارات سنگینی که به معبد بل وارد شده، زیربنای آن همچنان سالم است.
عبدالکریم به خبرگزاری رویترز در دمشق گفت: می گویند معبد بل با خاک یکسان شده است در حالی اینگونه نیست و فقط باید مرمت شود، چرا که زیر ساختها و پایه های آن همچنان سالم هستند. 
208-8

 

0% ...

آخرین اخبار

انتقام را نباید سطحی کرد، انتقام ما اخراج آمریکا از منطقه‌ است


تفاهم ایران و پاکستان برای تسریع تجارت و مقابله با تهدید‌ها


حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم


انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد