دستگیر عضو سابق گروه ارتش آزاد در آلمان

پنج‌شنبه 19 فروردين 1395
13:56
دستگیر عضو سابق گروه ارتش آزاد در آلمان پلیس آلمان یکی از اعضای سابق گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه را که مظنون به شکنجه افراد یا دادن دستور شکنجه است بازداشت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری آلمان پلیس این کشور طی عملیات نیروهای ویژه این شخص را در ایالت نوردراین-وستفالن دستگیر کرد.
دادستان کل آلمان دیروز (چهارشنبه) در شهر کارلسروهه گفت این تبعه سوریه متهم است در سال 2012 زمانی که فرمانده یک گروه مسلح در یکی از محله های حلب بود چند نفر را شکنجه کرده یا دستور شکنجه انها را صادر کرده است.
این سوری 41 ساله با اتهاماتی چون مشارکت در غارت محله های حلب پس از عقب نشینی نیروهای ارتش سوریه از آنجا، و فروش آثار هنری غارت شده رو به رو است.
به گفته دادستان، این متهم عضو سابق یکی از گروه های مسلح وابسته به "ارتش آزاد" است.
دادستانی خاطرنشان کرد که متهم طی عملیات نیروهای ویژه آلمان در منطقه ای در ایالت نوردراین-وستفالن واقع در غرب آلمان دستگیر شد. البته وی به اسم دقیق منطقه اشاره ای نکرد و فقط گفت که پیش از دستگیری وی، پلیس جنایی در ایالت هسن در مرکز آلمان تحقیقات گسترده ای را درباره وی انجام داده است.

208 -8

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است


پزشکیان: باید فرهنگ مصرف بهینه را به یک گفتمان ملی تبدیل کنیم


حزب‌الله مواضع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد


نوری: همکاری ایران و هند در بخش کشاورزی تا سطح راهبردی گسترش یابد


عراقچی: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هیچگاه تا این حد به نهایی شدن نزدیک نبوده است