اطلاع صهیونیستها از توافقهای مصر و عربستان

سه شنبه 24 فروردين 1395
14:08
اطلاع صهیونیستها از توافقهای مصر و عربستان روزنامه الاهرام چاپ مصر تأکید کرد، رژیم صهیونیستی هم اکنون مشغول بررسی ابعاد حقوقی مساله جزایر صنافیر و تیران است، و قاهره این رژیم را در خصوص تصمیم واگذاری این جزایر به عربستان مطلع کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه الاهرام افزود : امضای توافقنامه تعیین مرزهای دریایی مشترک بین عربستان و مصر به معنای موافقت ریاض با تداوم استقرار نیروهای بین المللی چند ملیتی در جزایر صنافیر و تیران، عدم استفاده از این جزایر برای اهداف نظامی، و آزادی کشتیرانی در خلیج عقبه است.
رادیو سراسری رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابعی در وزارت امور خارجه این رژیم گزارش داد که مساله جزایر صنافیر و تیران دریای سرخ در این وزارتخانه بررسی می شود. 
رادیو اسرائیل اعلام کرد: هر تصمیمی که اسرائیل درباره مساله جزایر صنافیر و تیران اتخاذ کند ، در حکم تصمیم رسمی کابینه خواهد بود .
رادیو اسرائیل افزود : اسرائیل در صورت لزوم با مصر درباره مساله جزایر صنافیر و تیران مذاکره خواهد کرد ولی این مساله هیچ تأثیری در روابط تل آویو و قاهره نخواهد گذاشت .
جزیره تیران در نزدیکی تنگه تیران واقع است تنگه ای که خلیج عقبه را از دریای سرخ جدا می کند.
مساحت جزیره تیران 80 کیلومتر مربع است و از سواحل شرقی شبه جزیره سینای مصر 6 کیلومتر فاصله دارد.
جزیره صنافیر نیز در شرق جزیره تیران واقع است و مساحتش حدود 33 کیلومتر مربع است . 

214-8

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی حزب الله به شمال «اسرائیل» هنگام حضور نتانیاهو و کاتس


سردار قاآنی: اسرائیل باید به نقطه قبل از شروع جنگ 40روزه عقب‌نشینی کند


رهبر انصار الله یمن: عید غدیر بخشی از میراث ایمانی مردم مسلمان یمن است


نعیم قاسم: نتایج مذاکرات پوچ و تحقیرآمیز بود


عارف: آیت‌الله فیاض منشأ آثار ارزشمند برای حوزه‌های علمیه بود


واکنش عصبی ترامپ به رأی کنگره: «خجالت بکشید»


وزیر کشور: اجلاس شانگهای فرصتی بسیار خوب برای دیپلماسی منطقه‌ای است+فیلم


مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر در تهران آغاز شد


افشای ماهیت مذاکرات واشنگتن؛ از دیکته ۵ شرط شرم‌آور صهیونیست‌ها تا وحشت کاخ سفید از هشدار قاطع تهران


آیت‌الله فیاض از مراجع نجف اشرف درگذشت