حامی اماراتی صهیونیست ها از سیسی تجلیل کرد

پنج‌شنبه 2 ارديبهشت 1395
14:06
حامی اماراتی صهیونیست ها از سیسی تجلیل کرد العالم - ضاحی خلفان معاون سابق رییس پلیس دبی امروز صبح در صفحه شخصی خود در توییتر از عبدالفتاح سیسی رییس جمهوری مصر ستایش کرد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، خلفان در ادامه از سیسی به عنوان یک شخص کم حرف نام برد و نوشت: " من از رییس جمهوری مصر خوشم می آید زیرا او کم حرف و پر کار است."

خلفان همچنین با حمله به پاکستان و ترکیه ، افزود:" پاکستان موضع خود را تغییر داد... آیا من در گذشته به شما نگفتم که زنده باد مصر. اردوغان با ایران توافقنامه ها را امضا می کند اما سیسی در میدان عمل همراه ما است."

ضاحی خلفان درسالهای اخیر با بیان علاقه شدید به برقراری روابط حسنه اعراب با رژیم صهیونیستی ، جنجال بسیاری برانگیخته است.

وی در توییت های خود خواستار برقراری اتحاد میان اعراب و یهود و عدم تشکیل کشور فلسطین شد بلکه خواهان تشکیل یک کشوراسراییلی شد که همگان را در برمی گیرد.

او می گوید: ما نباید با یهود به عنوان دشمن برخورد کنیم .باید با یهود به عنوان عموزاده تعامل داشته باشیم که بر سر به ارث بردن زمین با آنها اختلاف نظر داریم.

209-9 

0% ...

آخرین اخبار

بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان