بسیج عشایر دیالی برای جنگ "خیر و شر"

جمعه 3 ارديبهشت 1395
15:03
بسیج عشایر دیالی برای جنگ منطقه "العباره" در استان دیالی، در حمایت از "خاک و ناموس"، علیه داعش، فراخوانِ "بسیج عشایری" داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عدنان غضبان ملا جواد" رئیس شورای منطقه العباره اعلام کرد: عشایر منطقه العباره، از قومیت ها و مذاهب و طیف های مختلف، به فرزندان خود فراخوان عمومی دادند و آن ها را برای جنگِ دفاع از خاک و ناموس به مبارزه با داعش فراخواندند.

به نوشتۀ وبگاهِ شبکه السومریه، عدنان غضبان تاکید کرد: بسیجِ عشایر پس از آن اعلام شد که خطرِ داعش در روزهای گذشته در باغ های کشاورزی اطراف روستاهای زاغنیه، الکبه و بودجه احساس شد و حملات عناصر این گروه به منازل به کشته شدن شماری از بی گناهان انجامید.

وی افزود: عشایرِ العباره، یکپارچه اند و در برابر داعش و همدستانش لحظه ای درنگ نخواهند کرد و در راه دفاع از مناطق خود، مسلح خواهند شد و خونِ خود را نثار خواهند کرد.

رئیس شورای منطقه العباره همچنین خاطرنشان کرد: عشایر العباره، از هر عملیات نظامی که برای آزادسازی باغ ها و پایان دادن به حضور داعش در آن ها در دستور کار قرار گیرد، با قدرت پشتیبانی خواهد کرد.

وی با بیان این که جنگ علیه داعش، برای عشایر العباره به مثابۀ دفاع مقدس و جنگِ خیر و شر است؛ افزود: علت حملۀ داعش به العباره آن است که عشایر میهن پرستِ این منطقه، با پایمردی و همبستگی خود، همه توطئه های جنایتکارانه این گروه را برای فتنه انگیزی طایفه ای نقش برآب کرد.

داعش در تلاش است با فریفتن ساکنان باغ های شرقی و شمالی اطراف العباره و بمباران این منطقه از راه دور، به این منطقه راه یابد. این حملات تاکنون به کشته شدن شماری از بی گناهان منجر شده است.

205

0% ...

آخرین اخبار

اهدای شمشیر به سفیر ایران در پاسداشت مقاومت ملت در برابر تجاوز آمریکا-اسرائیل


طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد