فروش جزایر مصری به عربستان با نظارت نتانیاهو

شنبه 4 ارديبهشت 1395
16:23
فروش جزایر مصری به عربستان با نظارت نتانیاهو العالم - منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی همچنان بر تامین منافع گسترده رژیم صهیونیستی از فروش جزایر مصری به عربستان و نظارت کامل نتانیاهو برامضای این توافقنامه تاکید می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پیش از این وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از اطلاع نتنیاهو و نظارت وی بر توافق نامه فروش جزایر مصری دریای سرخ به عربستان با توجه به منافعی که در پی این توافقنامه عاید رژیم اسرائیل می شد و تاثیر آن برای پیش برد فرایند سازش خبرداده بود.

" موشه یعلون " در این باره گفته است توافقنامه فروش جزایر مصری با تایید و نظارت اسرائیل امضاء شد وعربستان طی فرایند خرید این جزایر به چارچوب توافق نامه کمپ دیوید پایبند بوده و به آن عمل کرده است.

" میخال یعری " کارشناس مسائل خاورمیانه تلویزیون رژیم صهیونیستی دراین باره گفت: توافق فروش جزیره های تیران و صنافیر میان مصروعربستان بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: عربستان سعودی به دنبال سازمان دهی جبهه یک پارچه در جهان اسلام برای رویارویی با خطر ایران و داعش است.

مصر می تواند در تحقق این آرمانهای سعودی به عربستان کمک کند و در وحدت بخشیدن به جهان عرب و اسلام برای رویارویی با این چالشها کمک کند.

وی بیان کرد: عملکرد عربستان در رسمیت بخشیدن به توافق نامه کمپ دیوید در چارچوب توافق خرید جزایر مصری نقطه جوهری و مهمی است؛ اما همچنان راه زیادی برای تحقق صلح بین اسرائیل و اعراب باقی مانده است.

مصر اخيراً با ترسيم مجدد مرزهاي آبی خود با عربستان سعودي، و همزمان با سفر ملک سلمان به قاهره در اواسط فروردین ماه امسال ، دو جزيره تيران و صنافير را به سعوديها داد كه اين اقدام با واكنش و اعتراض گسترده مردم روبرو شد.

جزیره تیران در ورودی تنگه تیران واقع است که خلیج عقبه را از دریای سرخ جدا می کند و 6 کیلومتر با ساحل شرقی سینا فاصله دارد و مساحت آن 80 کیلومتر است. جزیره صنافیر از سمت شرق در نزدیکی جزیره تیران قرار دارد و مساحت آن حدود 33 کیلومتر است.

111-9

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"