جولان رسانۀ ایرانی در لبنان

دوشنبه 6 ارديبهشت 1395
09:58
جولان رسانۀ ایرانی در لبنان سایت اماراتی "بوابه العین" از حضور پررنگ رسانۀ ایرانی در لبنان و غایب بودن اعراب در این صحنه به شدت انتقاد کرد.

این سایت اماراتی در مطلبی نوشت: "در بیروت بزرگترین دفتر شبکه تلویزیونی ایرانی به زبان عربی را می‌یابید، که همان شبکه العالم است."
بوابه العین ادامه داد: "در ضاحیه جنوبی بیروت که پایگاه شیعه و حزب الله است، شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی بسیاری را می‌یابید که طبق سیاستهای ایران برنامه پخش می‌کنند، بعضی از آنها لبنانی، بعضی عراقی و بعضی هم وابسته به حوثی‌ها و بعضی هم وابسته به شیعیان شرق عربستان هستند، بعضی از آنها نیز فلسطینی و تابع حماس می‌باشند."
درحالیکه بیشتر کشورهای عربی منطقه خلیج فارس به دلیل داشتن نظام پادشاهی مستبد و قبیله‌ای با موضوع آزادی رسانه و بیان کاملا بیگانه هستند و هرگونه صدای مخالف و انتقاد را به شدت سرکوب می‌کنند، این سایت اماراتی از فضای آزاد رسانه‌ای موجود در لبنان انتقاد کرد و مدعی شد: "ایران با سوء استفاده از آزادی گسترده در فضای رسانه‌ای لبنان، و نبود نظارت بر محتوای رسانه های دیداری و شنیدای و نوشتاری، شبکه رسانه‌ای بزرگی را ایجاد کرد که شامل کانالهای ماهواره‌ای و زمینی و همچنین رسانه‌های چاپی و الکترونیکی است."
بوابه العین افزود: "بیروت مقر دوم رسانه‌ای ایران است، بزرگترین دفتر العالم در این شهر است، و ده‌ها شبکه ماهواره‌ای حامی ایران و بسیاری از شبکه های دینی کوچک نیز در آن فعالیت دارند."

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است