پوتین: مقامات ترکیه با تروریستها ارتباط دارند

سه شنبه 7 ارديبهشت 1395
08:25
پوتین: مقامات ترکیه با تروریستها ارتباط دارند رییس جمهور روسیه، ناتوانی ترکیه در مقابله با ورود تروریستها از کشورهای همسایه را به دلیل ارتباط دوجانبۀ آنان دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روسیا الیوم، "ولادیمیر پوتین" گفت: ترکیه نمی تواند مانع ورود جنایتکاران از کشورهای همسایه شود، و این امر به ارتباط دوجانبه آنکارا با آنان باز می گردد.

پوتین در سخنانی در همایش "جبهه خلق روسیه" در شهر "یوشکار اولا" واقع در جمهوری "مری ال" خاطرنشان کرد: متاسفانه مقام های ترکیه، در زمینه مقابله با ورود باندهای تبهکار از کشورهای همسایه و نزدیک ناتوان هستند، چون به نظر می رسد خود با آنان ارتباط دارند.  
چند ماه قبل یک فروند جنگنده "اف 16" ترکیه، بمب افکن روسی "سوخو24" را در 4 کیلومتری مرز ترکیه در داخل خاک سوریه، سرنگون کرد. 
پوتین در آن زمان این حملۀ ترکیه را خنجری از پشت از سوی حامیان تروریسم توصیف و تهدید کرد که این اقدام پیامدهای وخیمی خواهد داشت.

روسیه، ترکیه را به حمایت از تروریست ها متهم می کند. این کشور فیلم و تصاویری را از عبور شمار زیادی تانکر حامل نفت از مناطق تحت سیطره داعش به ترکیه پخش کرده است.  

206 ـ 211-8

0% ...

آخرین اخبار

آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند


رئیس جمهور کوبا به فشار آمریکا برای واگذاری قدرت واکنش نشان داد