حمله موشکی تروریستها به چند روستا در حلب

شنبه 11 ارديبهشت 1395
08:12
حمله موشکی تروریستها به چند روستا در حلب تعداد قربانیان حمله های موشکی گروههای تروریستی به محله های "باب الفرج" و "المیدان" در حلب به هشت شهید و نوزده مجروح رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم در این حمله مسجد محله باب الفرج نیز هدف قرار گرفت و سه نمازگزار به شهادت رسیده و 25 نفر دیگر ه نماز را به پایان رسانده بودند مجروح شدند.
از سوی دیگر مسکو نیز اعلام کرد ساختمان کنسولگری روسیه در حلب هدف اصابت چهار قبضه خمپاره "جبهه النصره" قرار گرفت. در این حمله به کسی آسیبی نرسید.
در همین استان، روستاهای "قسطل جندو"، "بافلونه" و "قطمه" در حومه "عفرین" واقع در حومه شمال غربی حلب مورد حمله موشکی تروریستها قرار گرفتند . در این حمله 9 نفر مجروح شدند که پنج فر از آنها کودک هستند.
تروریستها همچنین شهرهای محاصره شده فوعه و کفریا در حومه شمالی ادلب را مورد حملات خمپاره ای خود قرار دادند.

208 -8

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی


جنگ علیه ایران و آتش‌بس پرهزینه؛ اعتبار و وجهه بین المللی آمریکا فرو ریخت


به چهارمین ابرقدرت درحال ظهور جهان سلام کنید


اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ایران


کشف ذخایر عظیم گازی در سواحل مصر


آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران


استقبال مصر از توافق آتش‌بس ایران و آمریکا