مقتدا صدر فعالیت های سیاسی گروهش را متوقف کرد

شنبه 11 ارديبهشت 1395
16:03
مقتدا صدر فعالیت های سیاسی گروهش را متوقف کرد العالم - مقتدا صدر رئیس جریان صدر عراق که به تحقق نیافتن اهداف و برنامه های اصلاحات سیاسی در عراق معترض است، از توقف فعالیت های سیاسی گروه خود خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، صدرامروز(شنبه) درگفت و گو با خبرنگاران در عراق همچنین تاکید کرد که تحت هيچ شرايطي به سهميه بندي پليد رضايت نمي دهم و با هيچ سياستمدار نشست نخواهم كرد.

وی با تاکید بر توقف فعاليت سياسي جريان صدر تحت امر خود تاکید کرد: مفسدان به منع انجام اصلاحات در عراق ادامه مي دهند.

رهبرجریان صدر عراق همچنین اعلام کرد که دراعتراض به بازگشت فساد و مفسدان، به مدت دو ماه دست به اعتکاف و تحصن خواهد زد.

وی درباره انتخاب وزیران جدید و امکان نفوذ گروهها برای تعیین سهمیه در کابینه خاطرنشان کرد : تحت هيچ شرايطي به سهميه بندي پليد رضايت نمي دهم و با هيچ سياستمدار نشست نخواهم كرد.

مقتدا صدر با تاکید برلزوم انجام اصلاحات کامل در کابینه حید العبادی خاطرنشان کرد : در صورت ابقاي مفسدان و سهميه بندي، كل دولت بايد ساقط شود.

وی دربخش دیگری از این گفت و گو دیدار غیرمنتظره و از پیش برنامه ریزی نشده هفته گذشته جوبایدن معاون رئیس جمهوری آمریکا از عراق را مشکوک توصیف کرد.

210-9

0% ...

آخرین اخبار

حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده