سخنان عجیب مبلغ سعودی درباره همجنسگرایی

دوشنبه 13 ارديبهشت 1395
14:14
سخنان عجیب مبلغ سعودی درباره همجنسگرایی یک مبلغ وهابی سعودی در اظهاراتی عجیب، همجنس بازی را مستحق مجازات دنیوی ندانست، و گفت که همجنسگرایان با این گناه از اسلام خارج نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این سخنان "سلمان العوده" موجی از انتقادات شدید و خشمگین را به همراه داشت.
به نوشته سایت سعودی "ایلاف" العوده در گفت وگو با یک روزنامه سوئدی اظهار داشت: "همه کتاب های آسمانی همجنس بازی را گناه می‌دانند".
وی افزود: "این (عمل) مستلزم مجازاتی در دنیا نیست بلکه گناهی است که انسان در زندگی آینده آن را به دوش می‌کشد، و این براساس قول صحیح در اسلام است که انسان آزاد است هر طور می خواهد رفتار کند، اما باید عواقب آن را برعهده بگیرد".
این مبلغ وهابی سعودی گفت: "همجنس بازی، انسان را از اسلام خارج نمی کند اما اگر فرد دارای افکار یا احساسات همجنس بازی باشد یا علاقه بسیاری به آن داشته باشد، اسلام علنی کردن یا به رخ کشیدن آن را تشویق نمی کند".
در مقابل، فعالان سعودی با ایجاد هشتگی در تویتر بیان اینگونه سخنان از طرف کسی که او را "دارای ارزش علمی و دینی زیاد و اثری بزرگ در بیداری و اصلاح جوانان" دانستند، محکوم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود