تصاویر باشکوه میلیون‌ها زائر که از داعش نترسیدند

سه شنبه 14 ارديبهشت 1395
08:57
تصاویر باشکوه میلیون‌ها زائر که از داعش نترسیدند میلیون ها تن از عاشقان اهل بیت عصمت (علیهم السلام)، برای گرامیداشت سالروز شهادت باب الحوائج، امام موسی کاظم (علیه السلام) از شهرهای مختلف عراق و کشورهای جهان به کاظمین شتافتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در حالی که نابسامانی اوضاع سیاسی در بغداد از یک سو و سوء استفادۀ داعش و تروریست هایش از سوی دیگر، برقراری امنیت برای زائران امام موسی کاظم علیه السلام را دشوار کرده است، عاشقان اهل بیت، با نادیده گرفتن همه این چالش ها، راهی کاظمین شدند.

"سامی المسعودی" معاون اداری و مالی اوقاف شیعه در عراق دیروز (دوشنبه) اعلام کرد که میلیونها زائر از داخل و خارج از عراق به شهر کاظمین آمده‌اند.

بر پایه این گزارش، میلیون ها تن از زائران امام کاظم علیه السلام، از رده های سنی مختلف، پای پیاده به سوی کاظمین شتافتند و هیئت ها و موکب های عزاداری، در اطراف مسیر پیاده روی آنان، به خدمت رسانی به آنان شتافتند و تابلویی زیبا از عشق و جانفشانی و همبستگی اجتماعی آفریدند.

بارگاه امام موسی کاظم علیه السلام، هفتمین امام شیعیان و پدر بزرگوار امام رضا علیه السلام، در شهر کاظمین در شمال بغداد واقع شده است.

 

 

 205-8

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد