افشاگری جدید مجتهد: ولیعهد سعودی معتاد است

دوشنبه 20 ارديبهشت 1395
21:36
افشاگری جدید مجتهد: ولیعهد سعودی معتاد است مجتهد، افشاگر اسرار خاندان سلطنتی آل سعود، فاش کرد که محمد بن نایف ولیعهد عربستان به دلیل مصرف مواد مخدر و اعتیاد بارها در بیمارستان های اروپا برای درمان بستری شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مجتهد در تازه ترین افشاگری های خود علیه خاندان سعودی همچنین از دست داشتن آل سعود در قاچاق مواد مخدر خبر داد و گفت: قاچاقچیان دانه درشت مواد مخدر در عربستان عضو خاندان آل سعود هستند. 
شبکه المنار به نقل از مجتهد گزارش داد: حجم مواد مخدری که خبر کشف وضبط آن اعلام می شود، کمتر 10 درصد موادی است که به داخل عربستان قاچاق و توزیع می شود، زیرا قاچاقچیان و فروشندگان مواد مخدر به دلیل همدستی با آل سعود مصونیت قضایی دارند و رسانه ها نیز با آنها همدست هستند.
مجتهد افزود: بخشی از اعضای خاندان آل سعود خریدار، وارد کننده و توزیع کننده مواد مخدر هستند، از مصونیت لازم برای در امان ماندن از پیگردهای قضایی برخوردارند و از بابت قاچاق مواد مخدر درآمد هنگفتی به دست می آورند.
وی خاطرنشان کرد، آمارمحرمانه و مخفیانه مصرف مواد مخدر در مدارس، دانشگاه ها، نهادهای نظامی و امنیتی به خصوص ارتش، وزارت کشور، شهرها، روستاها و مناطق بیابانی در عربستان وحشتناک است.
یکی از افسران دستگاه مبارزه با مواد مخدر عربستان به نام سرگرد "ترکی" به اتهام دست داشتن در قاچاق مواد مخدر بازداشت شده است و همین سرگرد سعودی اعلام می کند که تعدادی از مسئولان وزارت کشور عربستان که با ولیعهد روابط بسیار نزدیک دارند، در قاچاق مواد مخدر دست دارند.
مجتهد در ادامه اظهارات توئیتری خود نوشت: محمد بن نایف ولیعهد، ولیعهد عربستان، نَه تنها از دست داشتن مسئولان وزارت کشور در قاچاق مواد مخدر آگاه است، بلکه خودش در این معامله کثیف دست دارد و از این راه پول به جیب می زند.
افشاگر اسرار خاندان سلطنتی آل سعود افزود: ولیعهد در زمان زنده بودن پدرش 2 بار در یکی از بیمارستان های خصوصی کشورهای اروپائی برای درمان اعتیادش بستری شده بود ولی همچنان مواد مخدر مصرف می کند و اعتیادش را ترک نکرده است و احتمالاً در آینده نزدیک نیز تحت درمان قرار خواهد گرفت.
مجتهد خاطرنشان کرد، دفتر پادشاهی عربستان از همدستی ولیعهد با قاچاقچیان مواد مخدر و دست داشتن استانداران در این موضوع آگاه است ولی این قضیه را نادیده می گیرد زیرا دست داشتن مسئولان در قاچاق مواد مخدر به امری طبیعی تبدیل شده است.

214-211-9

0% ...

آخرین اخبار

هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"