تصاویر؛ سخنرانی پوتین در آمفی‌تئاتر باستانی پالمیرا!

سه شنبه 21 ارديبهشت 1395
13:13
تصاویر؛ سخنرانی پوتین در آمفی‌تئاتر باستانی پالمیرا! رئیس جمهور روسیه در مراسم اجرای ارکستر سمفونیک روسی در تدمر (پالمیرا) سوریه سخنرانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ولادیمیر پوتین از طریق ویدیو کنفرانس، از کاخ کرملین برای حاضران در اجرای مراسم سخنرانی کرد. 

والری گرگیف موسیقی‌دان مشهور این کشور پنجشنبه گذشته در آمفی‌تئاتر باستانی شهر آزادشدۀ تدمر سوریه برنامه اجرا کرد. برنامه والِری گِرگیِف که در آمفی تئاتر باستانی شهر تدمر (پالمیرا) برگزار شد، از برخی شبکه های تلویزیونی روسیه به طور زنده پخش گردید.

رئیس جمهور روسیه هم در این مراسم سخنانی را ایراد کرد. رسانه های غربی از جمله بی بی سی، این اقدامِ "پوتین زیرک" را "نمایش قدرت" وی در به رخ کشیدن موفقیت های ارتش روسیه در سوریه توصیف کردند.

گرگیف مدیر فنی تئائر مارینسکی شهر سن پترزبورگ روسیه و نیز رهبر گروه ارکستر لندن و مونیخ است و ارکستر سمفنیک سن پترزبورگ را با خود به تدمر برده است. چندین خبرنگار روسی هم برای پوشش خبری برنامه گرگیف به تدمر منتقل شده اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس