1765 بازداشت "خودسرانه" در بحرین

سه شنبه 21 ارديبهشت 1395
14:42
1765 بازداشت بخش آزادیها و حقوق بشر جمعیت اسلامی وفاق ملی بحرین از 1765 مورد بازداشت افراد به اتهام فعالیت های سیاسی در سال 2015 میلادی در این کشور خبر داد که 120 مورد مربوط به کودکان و 22 مورد مربوط به زنان بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت جمعیت وفاق، بخش آزادیها و حقوق بشر این جمعیت در گزارش سالانه خود خاطرنشان کرد، همه این بازداشت ها خودسرانه و مغایر با قوانین بوده است در این بازداشت ها شماری از رهبران مخالف و مدافعان حقوق بشر و فعالان و اصحاب رسانه نیز از سوی ماموران حکومت آل خلیفه دستگیر شده اند.

بخش آزادیها و حقوق بشر جمعیت وفاق تصریح کرد: قانون به عنوان اهرم و ابزاری به منظور ساکت کردن صدای مخالفان مورد استفاده قرار می گیرد و به گونه ای اجرا می شود که آزادی اندیشه و بیان را نقض می کند و گزارش کمیته حقیقت یاب گواه این مدعاست.

آمار اعلام شده بخش آزادیها و حقوق بشر جمعیت وفاق حاکی است: روش های مختلفی برای بازداشت افراد در سال 2015 میلادی مورد استفاده قرار گرفته است اما بیشترین روش مورد استفاده همان حمله به خانه ها بوده است؛ به گونه ای که 832 مورد حمله به خانه ها صورت گرفته که بیشتر شب هنگام و نیمه شب صورت گرفته است. 436 مورد بازداشت در خیابان و 114 مورد بعد از احضار و 66 مورد در پست های بازرسی بوده است.

براساس اعلام بخش آزادیها و حقوق بشر جمعیت وفاق، 118 مورد بازداشت نیز در گذرگاههای مرزی و 46 مورد در نهادهای دولتی و 153 مورد نیز به روش های دیگر بوده است.

آمارهای بخش آزادیها و حقوق بشر جمعیت وفاق حاکی است که تعداد بازداشت ها در سال 2015 میلادی بیشتر از سال قبل از آن بوده است.

برپایه این گزارش، تعداد بازداشت شدگان در سال 2015 میلادی 1765 نفر و در سال 2014 میلادی 1741 نفر بوده است. سال 2013 میلادی نیز شاهد 2192 نفر، سال 2012 میلادی 2221 و سال 2011 میلادی نیز 2929 نفر در بحرین بازداشت شده اند.

6 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد