شکایت دمشق از جنایت جدید ریاض، آنکارا و دوحه در حماه

شنبه 25 ارديبهشت 1395
23:23
شکایت دمشق از جنایت جدید ریاض، آنکارا و دوحه در حماه العالم ـ وزارت امور خارجه و مهاجران سوریه درباره کشتار زاره در حومه حلب، دو پیام مشابه به دبیر کل سازمان ملل و رییس شورای امنیت ارسال کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت امور خارجه سوریه در دو پیام مشابه به دبیر کل سازمان ملل و رییس شورای امنیت درباره جنایتی که جبهه النصره و احرار الشام و گروههای تروریستی هم پیمان آنها در منطقه زاره در حومه حماه مرتکب شدند، آورده است که ارتکاب این کشتار هولناک از سوی گروههای تروریستی با سلسله تجاوزات و حملات تروریستی سازمان یافته علیه بسیاری از شهرهای سوریه که با دستور مستقیم نظامهای افراط گرایی و تعصب در ریاض و آنکارا و دوحه به منظور تضعیف تلاشهای صورت گرفته برای جلوگیری از ریختن خون سوری ها و شکست مذاکرات ژنو صورت می گیرد، هماهنگی دارد.

به نوشته "رای الیوم"، وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که دولت جمهوری عربی سوریه از شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل می خواهد تا فورا این کشتار تروریستی را محکوم و تدابیری تنبیهی و بازدارنده و فوری علیه دولتها و نظامهای حامی تروریسم اتخاذ کنند.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند