ترانۀ سخنگوی وزارت خارجۀ روسیه برای "بشار اسد"!

دوشنبه 27 ارديبهشت 1395
18:46
ترانۀ سخنگوی وزارت خارجۀ روسیه برای العالم - کسب مقام اول مسابقات خوانندگی "یورو ویژن" از سوی "جمالا"، خوانندۀ زن اوکراینی، مقام های کرملین را خشمگین کرد و سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه را به ترانه سرایی کشاند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، مقام های روسیه معتقدند ترانۀ ای با نام "1944" که باعث شده است "جمالا" مقام نخست مسابقات را کسب کند، از "استالین"، رهبر شوروی و شخصیت برجستۀ تاریخ روسیه، و سیاست های او انتقاد می کند.
ترانۀ "1944" به رنج های ده ها هزار تن از تاتارهای مسلمان اشاره می کند که در دوران استالین، در قالب یک عملیات کوچ اجباری از شبه جزیرۀ "کریمه" کوچانده و به جمهوری های آسیای میانه منتقل شدند.
موفقیتی که این ترانه برای "جمالا" به ارمغان آورده، واکنش مقام های رسمی روسیه را به دنبال داشته است.
ماریا زاخاروا، سخنگوی رسمی وزارت خارجۀ روسی، در واکنش به مضمون این ترانه، در صفحۀ فیسبوک خود نوشت: «فکر می کنم در مسابقۀ بعدی باید ترانه ای دربارۀ اسد خوانده شود.
من این ترانه را به خواننده ها پیشنهاد می کنم: اسد خونریز است! اسد از همه بدتر است! ... حالا جایزه را به من بدهید»!
"جمالا"، خوانندۀ 32 سالۀ اوکراینی که اصالتش به تاتارهای مسلمان شبه جزیرۀ "کریمه" بر می گردد، گفته است که ترانۀ "1944" را در سال 2014، چند ماه پس از اشغال "کریمه" از سوی روسیه سروده است.

220-9

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت