ترانۀ سخنگوی وزارت خارجۀ روسیه برای "بشار اسد"!

دوشنبه 27 ارديبهشت 1395
18:46
ترانۀ سخنگوی وزارت خارجۀ روسیه برای العالم - کسب مقام اول مسابقات خوانندگی "یورو ویژن" از سوی "جمالا"، خوانندۀ زن اوکراینی، مقام های کرملین را خشمگین کرد و سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه را به ترانه سرایی کشاند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، مقام های روسیه معتقدند ترانۀ ای با نام "1944" که باعث شده است "جمالا" مقام نخست مسابقات را کسب کند، از "استالین"، رهبر شوروی و شخصیت برجستۀ تاریخ روسیه، و سیاست های او انتقاد می کند.
ترانۀ "1944" به رنج های ده ها هزار تن از تاتارهای مسلمان اشاره می کند که در دوران استالین، در قالب یک عملیات کوچ اجباری از شبه جزیرۀ "کریمه" کوچانده و به جمهوری های آسیای میانه منتقل شدند.
موفقیتی که این ترانه برای "جمالا" به ارمغان آورده، واکنش مقام های رسمی روسیه را به دنبال داشته است.
ماریا زاخاروا، سخنگوی رسمی وزارت خارجۀ روسی، در واکنش به مضمون این ترانه، در صفحۀ فیسبوک خود نوشت: «فکر می کنم در مسابقۀ بعدی باید ترانه ای دربارۀ اسد خوانده شود.
من این ترانه را به خواننده ها پیشنهاد می کنم: اسد خونریز است! اسد از همه بدتر است! ... حالا جایزه را به من بدهید»!
"جمالا"، خوانندۀ 32 سالۀ اوکراینی که اصالتش به تاتارهای مسلمان شبه جزیرۀ "کریمه" بر می گردد، گفته است که ترانۀ "1944" را در سال 2014، چند ماه پس از اشغال "کریمه" از سوی روسیه سروده است.

220-9

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد