حاتم بخشی های ولیعهد ابوظبی به مدیر العربیه

سه شنبه 28 ارديبهشت 1395
20:27
حاتم بخشی های ولیعهد ابوظبی به مدیر العربیه العالم - منابع اماراتی خبردادند که پای مدیر شبکه العربیه در ماجرای دریافت رشوه ای کلان از مقام های امارات گیر است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم ، منابع بلندپایه امارات در گفت وگو با خبرنگار تارنمای خبری الجمهور در دیوان محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی از این رسوایی پرده برداشتند.
این رسوایی دنباله روی تبعه سعودی ترکی الدخیل مدیر شبکه العربیه از شیوخ امارات به ویژه ولیعهد ابوظبی را به اثبات می رساند.
منابع مزبور که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند: محمد بن زاید برای الدخیل در مغرب قصری خریداری کرد و بهترین مبلمان از ایتالیا را در آن جای داد.
آنان افزودند: این اولین بار نیست که الدخیل از سوی ولیعهد ابوظبی پاداش و بخشش دریافت می کند. محمد بن زاید در گذشته نیز قصر با شکوهی در جزیره بنی یاس ابوظبی در همسایگی شیوخ امارات به او اهدا کرد.
خبرنگار الجمهور خاطرنشان کرد: شمار بسیاری از روزنامه نگاران و خبرنگاران عرب و اماراتی به نفع ابوظبی فعالیت می کنند و در حال مبارزه با اسلام سیاسی به ویژه جماعت اخوان المسلمین به سر می برند که ترکی الدخیل در مقدمه آنها قرار دارد.
وی افزود: الدخیل به طور محرمانه غرفه عملیات وابسته به دفتر ولیعهد را اداره می کند که ماموریت آن مخدوش کردن چهره گروه های اسلام سیاسی و حمایت از انقلاب های شکل گرفته علیه کشورهای بهار عربی و جلا بخشیدن به نقش مشکوک امارات و ابوظبی است.
شایان ذکر است الدخیل همچنین ریاست یک مرکز تحقیقات به نام المسبار در امارات را برعهده دارد که هزینه آن را شخص محمد بن زاید می پردازد که از او به عنوان چشم اطلاعاتی دستگاه اطلاعات در ابوظبی نام برده می شود.
المسبار مرکز ویژه انتشار تحقیقات و نشریه هایی است که گروه های اسلامی میانه رو را هدف قرار داده است.
این مرکز اخیرا به شدت در جهت مخدوش کردن چهره ترکیه ، قطر و عربستان گام برمی دارد به ویژه پس از آنکه این سه کشور اخیرا به یکدیگر نزدیک شده اند.
یک مقام بلندپایه سعودی چندی پیش یکی از کشورهای عربی خلیج فارس را به انجام حملات تبلیغاتی علیه عربستان متهم کرد.
این مقام سعودی که عبدالعزیز بن محمد الهویرینی مدیرکل اداره آگاهی عمومی است، نام این کشور را ذکر نکرد اما بسیاری از منابع تاکید دارند که کشور مزبور امارات است.
اتهام های یاد شده صحت اخبار بسیار انتشار یافته از سوی تارنمای الجمهور به نقل از منابع بلندپایه امارات را به اثبات می رساند.
خبرهای یاد شده نشان می دهد که امارات در مخدوش کردن چهره حکمرانان جدید ریاض و توهین به گزینه هایشان در یمن و سوریه و دیگر مناطق پر تنش دست دارد.
الهویرینی گفت: در یکی از کشورهای همسایه یک مرکز رسانه ای وجود دارد. این مرکز توسط افرادی که در میان ما می زیستند، موجی علیه عربستان به راه انداخته است.
یک منبع سعودی گفت مرکز مزبور المسبار است که ریاست آن را الدخیل برعهده دارد.

209-9

0% ...

آخرین اخبار

دعوت قوای سه‌گانه از مردم برای حضور در آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب


روایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تقابل تمدن ایرانی و استعمار نوین


اطلاعیه سازمان حج و زیارت درباره اولویت‌های جدید حج تمتع ۱۴۰۶


شکست نقشه دشمن برای فلج کردن شبکه جاده‌ای کشور


کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند


وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم


اعتراف آمریکا به افزایش تعداد نظامیان زخمی شده در جنگ با ایران


انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم