دستاوردهای جدید نیروهای عراقی درمنطقه فلوجه

شنبه 1 خرداد 1395
16:19
عراق (العالم) – منابع امنیتی عراق اعلام کردند که نیروهای حشد شعبی (بسیج مردمی عراق) با استقرار در محورهای مختلف فلوجه آماده عملیات پاکسازی عناصر داعش در این شهر هستند.

به گزارش پایگاه خبری العالم نیروهای امنیتی عراق طی ساعت های گذشته پیشروی های قابل ملاحظه ای در محورهای رطبه، فلوجه و غرب و شرق استان الانبار داشته اند.
منبع نظامی در فرماندهی عملیات الانبار خاطرنشان کرد که عناصر لشکر علی اکبر و ابوالفضل العباس و لشکر المنتجبین و سایر دسته ها در تمامی محورهای اطراف شهر فلوجه مستقر شده اند و بسیج مردمی نیز موشک اندازها و توپخانه سنگین خود را به علاوه واحد زرهی و تانک به منظور پوشش نظامی نیروهای زمینی به حال آماده باش در آورده است.
یکی از فرماندهان نظامی در گفت و گو با خبرنگار العالم بیان کرد تمام جوانب دفاعی بررسی و همه خلأهای احتمالی پیش بینی شده تا دشمن هیچ راه نفوذی نداشته باشد.

آزادسازی منطقه ای در استان الانبار
درهمین حال فرماندهی نیروهای مرزبانی در غربی ترین نقطه استان الانبار از آزادسازی کامل جادۀ طریبیل به رطبه و برقراری امنیت جاده ترانزیت بین اردن و عراق خبر داد.
وی تاکید کردیک واحد از نیروها راه ارتباطی بین ورودی طریبیل و دوراهی الولید در غرب رطبه را پاکسازی کرد و بدین ترتیب زمینۀ پاکسازی مرزهای عراق و سوریه فراهم شده است.

202-9 

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش