خانم بازیگر آمریکایی در سوریه چه می کند؟+تصاویر

شنبه 1 خرداد 1395
17:11
خانم بازیگر آمریکایی در سوریه چه می کند؟+تصاویر العالم ـ خانم بازیگر و تهیه کننده آمریکایی برای تهیه یک فیلم مستند از جامعه سوریه و نشان دادن نقش زنان و تاثیر آن در کشور و بر نسلها بویژه در طول جنگ سوریه، به این کشور سفر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت اطلاع رسانی سوریه در پایگاه اینترنتی خود نقل کرد که عمران زعبی وزیر اطلاع رسانی در دیدار با " کارلا اورتیز" بازیگر و تهیه کننده امریکایی تاکید کرد که جنگها آکنده از سختی ها و غم و اندوه هستند. جنگها مردم را به قتل می رسانند؛ اما قادر به کُشتن ملتها نیستند، و اگر خلاف این بود، زندگی برای هزاران سال ادامه پیدا نمی کرد.

براساس این گزارش اورتیز با تاکید برعشقش به سوریه و ملت آن که با استقبال از او، عشق به کشورشان را در چشمهایشان دید، ابراز تمایل کرد که بار دیگر به سوریه سفر کند.

زعبی توضیح داد که هنرهای نمایشی سوریه در سطح جهان عرب رتبه نخست را دارا هستند؛ هنرمندان سوری در سطح جهان نیز اثر و نشانی از خود برجای گذاشتند مانند مصطفی عقاد وعمر شریف که همه او را مصری می دانند اما در واقع اهل سوریه از بخش قدیمی دمشق است.

وزیر اطلاع رسانی سوریه ابراز امیدواری کرد که کارلا اورتیز با سابقه هنری مشهور، وقت کافی برای اطلاع از هنرهای نمایشی سوریه داشته باشد.

210-9

 

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت