پیامی برای مردم فلوجه: پرچم سفید در دست بگیرید!

يکشنبه 2 خرداد 1395
22:48
پیامی برای مردم فلوجه: پرچم سفید در دست بگیرید! ستاد اطلاع رسانی جنگ در عراق، در آستانۀ آغاز عملیات آزادسازی فلوجه، از ساکنان این شهر خواست از قرارگاه های داعش دور شوند، تا در امان بمانند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ستاد اطلاع رسانی جنگ با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: با توجه به این که قرارگاه ها و اماکن تجمع عناصر داعش، به وسیله جنگنده ها هدف گرفته خواهند شد، از مردم می خواهیم از این قرارگاه ها دور شوند.

در این بیانیه ضمن اعلام شماره پیامک رایگان برای رساندن پیام های اطلاعاتی به نیروهای عراقی، از خانواده هایی که نمی توانند از فلوجه خارج شوند درخواست شده است هر جا که هستند، پرچم سفید نصب کنند، تا در امان بمانند.

این ستاد همچنین به دیگر شهروندان فلوجه آماده باش داد تا به محض فراهم شدنِ فرصت، از مسیرهایی که بعداً اعلام خواهد شد، شهر را ترک کنند.

این ستاد در ادامه خطاب به مردم فلوجه تاکید کرد: عملیات آزادی فلوجه، به خاطر شماست و هدف از آن، بازگرداندن فلوجه به صاحبانِ آن است. پیروزی در این جنگ، پیروزی تمام مردم عراق به ویژه مردم الانبار خواهد بود.
ستاد اطلاع رسانی جنگ، واحدهای شرکت کننده در این عملیات را به ترتیب زیر اعلام کرد: ارتش عراق، بسیج مردمی، سازمان مبارزه با تروریسم، پلیس، داوطلبان عشایر و همچنین نیروی هوایی عراق.

در این بیانیه، تنها گزینۀ پیش روی نیروهای عراقی در عملیاتِ آزادسازی فلوجه، "پیروزی و پاکسازی آن از عناصر داعش" اعلام شد.

در حال حاضر، فلوجه از همه طرف در محاصره نیروهای مختلف عراقی است و این نیروها، گوش به فرمانِ ساعت صفر برای حمله به فلوجه اند.

205

0% ...

آخرین اخبار

موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری