کشته شدن ده‌ها داعشی در فلوجه

دوشنبه 3 خرداد 1395
11:30
کشته شدن ده‌ها داعشی در فلوجه در نخستین ساعت‌ها از آغاز حملات هوایی و زمینی به شهر فلوجه، ده ها تن از عناصر داعش از پا درآمدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "راجع برکات العفیان" عضو کمیته امنیتی شورای استان الانبار به شبکه سومریه نیوز گفت: امروز در نتیجۀ حملات هوایی ارتش و همچنین گلوله باران مواضع داعش در فلوجه از سوی نیروهای توپخانه، ده ها تن از عناصر داعش کشته شدند.
وی افزود: نیروهای عراقی در این عملیات مواضع داعش در مناطق الشهداء و الحصی (جنوب) و الصقلاویه (شمال) را هدف قرار دادند.
شخصیتها و سران عشایر فلوجه نیز امروز تأکید کردند که نیروهای عراقی به آسانی وارد این شهر خواهند شد، زیرا اهالی این شهر با همه عناصر داعش حساب دارند و از آنان انتقام خواهند گرفت.
"حیدر العبادی" نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق بامداد دوشنبه از آغاز عملیات آزادسازی شهر فلوجه خبر داد و تأکید کرد که این شهر به اهالی آن باز خواهد گشت و پرچم عراق بر فراز آن به اهتزاز درخواهد آمد.

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد