کشته شدن ده‌ها داعشی در فلوجه

دوشنبه 3 خرداد 1395
11:30
کشته شدن ده‌ها داعشی در فلوجه در نخستین ساعت‌ها از آغاز حملات هوایی و زمینی به شهر فلوجه، ده ها تن از عناصر داعش از پا درآمدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "راجع برکات العفیان" عضو کمیته امنیتی شورای استان الانبار به شبکه سومریه نیوز گفت: امروز در نتیجۀ حملات هوایی ارتش و همچنین گلوله باران مواضع داعش در فلوجه از سوی نیروهای توپخانه، ده ها تن از عناصر داعش کشته شدند.
وی افزود: نیروهای عراقی در این عملیات مواضع داعش در مناطق الشهداء و الحصی (جنوب) و الصقلاویه (شمال) را هدف قرار دادند.
شخصیتها و سران عشایر فلوجه نیز امروز تأکید کردند که نیروهای عراقی به آسانی وارد این شهر خواهند شد، زیرا اهالی این شهر با همه عناصر داعش حساب دارند و از آنان انتقام خواهند گرفت.
"حیدر العبادی" نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق بامداد دوشنبه از آغاز عملیات آزادسازی شهر فلوجه خبر داد و تأکید کرد که این شهر به اهالی آن باز خواهد گشت و پرچم عراق بر فراز آن به اهتزاز درخواهد آمد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..