جنگنده های عراقی 8موضع داعش را منهدم کردند

يکشنبه 16 خرداد 1395
18:09
جنگنده های عراقی 8موضع داعش را منهدم کردند العالم - جنگنده های عراقی هشت موضع گروه تروریستی داعش را نزدیک عامریه فلوجه و شرق رمادی منهدم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری عراقی "واع"، فرماندهی عملیات الانبار در بیانیه ای اعلام کرد که جنگنده های عراقی دیروز هشت موضع تروریست های داعش را در منطقه بوهوی نزدیک عامریه فلوجه و بو علی الجاسم در شرق شهر رمادی منهدم کردند.
در این بیانیه تصریح شده است که جنگنده های نیروی هوایی همچنان به حملات خود به مواضع داعش در الانبار ادامه می دهند تا زمینه حمله نیروهای امنیتی به مواضع تروریستها فراهم شود.
یک منبع امنیتی در مرکز اطلاعات نظامی عراق نیز خاطرنشان کرد، گروه تروریستی داعش 22 عضو این گروه را پس از پیشروی نیروهای ارتش، به علت فرار از مواضعشان در اطراف ناحیه القیاره در جنوب موصل اعدام کرده است.

211-9

0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم