ورود نیروهای انگلیسی به خاک سوریه!

دوشنبه 17 خرداد 1395
23:30
ورود نیروهای انگلیسی به خاک سوریه! العالم - یک روزنامه انگلیسی در گزارشی اختصاصی به نقل از عناصر مسلح در سوریه فاش کرد که نیروهای کماندو انگلیسی در سوریه علیه تروریست های داعش می جنگند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، روزنامه" تایمز" انگلیس در شماره روز دوشنبه خود نوشت: نیروهای انگلیسی به آموزش عناصر مسلح وابسته گروه های موسوم به معارض سوری در اردن بسنده نکرده و با ورود به خاک سوریه در حمایت از یک گروه خاص، علیه داعش می جنگند.

براساس این گزارش کماندوهای انگلیسی مستقر در اردن برای حمایت از گروه موسوم به "ارتش جدید سوریه" مکرر وارد سوریه می شوند.

در این گزارش فاش شده است که "ارتش جدید سوریه" از نیروهای ویژه سوری که از ارتش سوریه جدا شده اند تشکیل و به کمک انگلیسی ها و آمریکایی ها ساماندهی شده است.

تایمز با بیان این که استقرار نیروهای ویژه انگلیس در یک مکان نیاز به موافقت پارلمان انگلیس ندارد، فاش کرد که دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس نتوانسته است آراء لازم را در پارلمان این کشور برای تصویب طرح حمله جنگنده های انگلیسی علیه نظام بشار اسد، جمع کند.

نیروهای ویژه بریتانیا که در اردن مستقر شده‌اند برخی مواقع برای کمک به نیروهای "ارتش جدی سوریه" وارد این کشور می‌شوند تا از روستای الطنف در جنوب شرق سوریه در نزدیکی مرز عراق در برابر نیروهای داعش دفاع کنند.

آمریکایی‌ها و بریتانیایی‌ها به آموزش یگانی از شورشیان مشغول هستند که در درگیری با ارتش سوریه شکست خورده بود.

پیش از این نیز رویترز در خبری اعلام کرد که گروهی از نظامیان آمریکایی به‌بهانه حمایت از نیروهای تحت حمایت ائتلاف آمریکا در عملیاتی در شمال سوریه شرکت خواهند کرد، بااین‌حال مقامات آمریکایی مدعی شده بودند که نظامیان این کشور تا حد نیاز به نیروهای سوری نزدیک خواهند شد تا عملیات را به اتمام برسانند، اما به‌صورت مستقیم در جنگ شرکت نخواهند کرد.

213-9 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل