ورود نیروهای انگلیسی به خاک سوریه!

دوشنبه 17 خرداد 1395
23:30
ورود نیروهای انگلیسی به خاک سوریه! العالم - یک روزنامه انگلیسی در گزارشی اختصاصی به نقل از عناصر مسلح در سوریه فاش کرد که نیروهای کماندو انگلیسی در سوریه علیه تروریست های داعش می جنگند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، روزنامه" تایمز" انگلیس در شماره روز دوشنبه خود نوشت: نیروهای انگلیسی به آموزش عناصر مسلح وابسته گروه های موسوم به معارض سوری در اردن بسنده نکرده و با ورود به خاک سوریه در حمایت از یک گروه خاص، علیه داعش می جنگند.

براساس این گزارش کماندوهای انگلیسی مستقر در اردن برای حمایت از گروه موسوم به "ارتش جدید سوریه" مکرر وارد سوریه می شوند.

در این گزارش فاش شده است که "ارتش جدید سوریه" از نیروهای ویژه سوری که از ارتش سوریه جدا شده اند تشکیل و به کمک انگلیسی ها و آمریکایی ها ساماندهی شده است.

تایمز با بیان این که استقرار نیروهای ویژه انگلیس در یک مکان نیاز به موافقت پارلمان انگلیس ندارد، فاش کرد که دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس نتوانسته است آراء لازم را در پارلمان این کشور برای تصویب طرح حمله جنگنده های انگلیسی علیه نظام بشار اسد، جمع کند.

نیروهای ویژه بریتانیا که در اردن مستقر شده‌اند برخی مواقع برای کمک به نیروهای "ارتش جدی سوریه" وارد این کشور می‌شوند تا از روستای الطنف در جنوب شرق سوریه در نزدیکی مرز عراق در برابر نیروهای داعش دفاع کنند.

آمریکایی‌ها و بریتانیایی‌ها به آموزش یگانی از شورشیان مشغول هستند که در درگیری با ارتش سوریه شکست خورده بود.

پیش از این نیز رویترز در خبری اعلام کرد که گروهی از نظامیان آمریکایی به‌بهانه حمایت از نیروهای تحت حمایت ائتلاف آمریکا در عملیاتی در شمال سوریه شرکت خواهند کرد، بااین‌حال مقامات آمریکایی مدعی شده بودند که نظامیان این کشور تا حد نیاز به نیروهای سوری نزدیک خواهند شد تا عملیات را به اتمام برسانند، اما به‌صورت مستقیم در جنگ شرکت نخواهند کرد.

213-9 

0% ...

آخرین اخبار

شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است


اظهارات «جوزف عون» باعث گسست در لبنان می‌شود/ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه است


مفاد توافق جدید آتش بس اسراییل با لبنان غیر قابل قبول است/ این توافق بحران داخلی در لبنان را شعله ور می کند


زمزمه‌هایی از سفر فرمانده ارتش لبنان به پاکستان برای دیدار با عاصم منیر


اسرائیلی‌ها مخالف گسترش جنگ در لبنان هستند


رونمایی از کتاب «میناب ۱۶۸؛ کودکان در شعله‌های آتش» در مالزی


هلاکت ۶ تروریست در مرز کشور