48 ساعت تا "زلزله" فرودگاه الطبقه!

سه شنبه 18 خرداد 1395
11:33
48 ساعت تا ارتش سوریه در مسیر پیشروی به سمت شهر رقه مقر اصلی گروه تروریستی داعش، خود را برای آزادسازی فرودگاه نظامی الطبقه آماده می‌کند که به منزله "زلزله‌"ای سیاسی-نظامی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت "عاجل" به نقل از منابع آگاه تایید کرد که ارتش سوریه دوراهی الرصافه و پاسگاه پلیس واقع در جنوب غربی شهر الطبقه را به کنترل خود در آورده و بدین ترتیب در فاصله 18 کیلومتری فرودگاه نظامی الطبقه قرار گرفته است و به احتمال زیاد، نبرد برای بازپس گیری آن ظرف حداکثر 18 ساعت آینده آغاز شود.

منابع میدانی گفتند: روند عملیات در مسیر شمال و شرق شهر تدمر بازتاب خود را در روند آزادسازی الطبقه خواهد گذاشت زیرا این امر، کنترل داعش بر شهر السخنه را در هم خواهد شکست و عناصر داعش در صحرا تقریبا از یکدیگر منفک شده و مجبور خواهند شد تا با توجه به قطع خطوط امدادرسانی، به سمت الطبقه عقب نشینی کنند.

این فرودگاه نظامی خط دفاعی اساسی شهر الطبقه و پشت سر آن، شهر رقه، به شمار می ورد. بازپس گیری فرودگاه الطبقه "زلزله"ای سیاسی خواهد بود که ممکن است قدرت های منطقه ای حامی شبه نظامیان مسلح در سوریه را مجبور کند تا به تحریک حامیان سیاسی این شبه نظامیان در کشورهای دیگر برای افزایش دادن تنش سیاسی و رسانه ای و بهانه تراشی بپردازند تا این بهانه تراشی ها برگزاری دور آتی مذاکرات ژنو را با تاخیر مواجه کند. معارضان مورد حمایت عربستان نیاز دارند که در سطح میدانی دستاوردی را کسب کنند تا بتوانند از آن به عنوان برگه ای برای طرح دیدگاه خود درخصوص راهکار سیاسی در سوریه براساس خواسته حامیانشان استفاده کنند.

به احتمال زیاد واشنگتن و هم پیمانانش، معارضان سوری مورد حمایت خود را به مخالفت با نشستن بر سر میز مذاکرات ژنو سوق خواهند داد تا زمانی که دوباره آمریکا اجازه این کار را بدهد.

7- 6

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم