کشف دستگاه جاسوسی صهیونیست ها درکوه+فیلم

چهارشنبه 19 خرداد 1395
12:57
العالم - مقام های امنیتی لبنان از کشف یک سیستم جاسوسی و شنود رژیم صهیونیستی خبردادند که در ارتفاعات الباروک لبنان کار گذاشته شده بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی ارتش لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای ارتش دیروز(سه شنبه) دستگاه جاسوسی و شنود متعلق به رژیم اشغالگر قدس که در کوه الباروک  بین دو شهرک الباروک و عین زحلتا در دشت بقاع لبنان (بقاع غربی) نصب شده بود را نابود کردند.

مقام های لبنانی اعلام کردند که این دستگاه شامل سیستم های ارسال تصاویر و صوت و باتری های ویژه شارژ درمیان جسمی شبیه صخره های منطقه جاسازی شده بود.

روزنامه لبنانی السفیر به نقل از منابع ذیربط نوشت که کشف این دستگاه جاسوسی بیانگر تلاش مستمر دشمن صهیونیستی برای نفوذ در لبنان و نقض حاکمیت آن است که مخالف با قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل متحد می باشد.

بهمن ماه سال گذشته نیز نیروهای ارتش لبنان یک دستگاه جاسوسی متعلق به رژیم صهیونیستی را که مجهز به دوربین بود در نزدیکی ایست مرزی شهر العدیسه کشف کردند.

0% ...

آخرین اخبار

میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است