اردوغان:ما را در اتحادیۀاروپا نمی‌خواهند چون مسلمانیم!

پنج‌شنبه 3 تير 1395
16:39
اردوغان:ما را در اتحادیۀاروپا نمی‌خواهند چون مسلمانیم! اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت، یک وزیر فرانسوی علت مخالفت اتحادیه اروپا با پیوستنِ ترکیه به این اتحادیه، را "مسلمان بودن مردم این کشور" اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت وطن، رجب طیب اردوغان به صورت ضمنی تهدید کرد که اگر اتحادیه اروپا، همچنان در برابر پیوستن ترکیه به این اتحادیه کارشکنی کند، همان طور که انگلیس موضوع عضویت در اتحادیه اروپا را به همه پرسی گذاشت، در ترکیه نیز در این خصوص همه پرسی برگزار خواهد کرد.

وی افزود: شما با پیوستنِ ما به اتحادیه اروپا مخالفید، زیرا اکثر مردم کشورمان مسلمان هستند و نمی توانید این موضوع را انکار کنید، زیرا در نشستی سه جانبه که در آن من و احمد داود اوغلو نخست وزیر سابق ترکیه و یک وزیر فرانسوی حضور داشتیم، آن وزیر به ما گفت که "تلاش ترکیه برای پیوستن به اتحادیه اروپا بیهوده است" و وقتی علت را از او جویا شدم، گفت: چون مردم کشور شما، مسلمانند.
اردوغان همچنین فاش کرد که اتحادیه اروپا، پیام هایی به او رسانده است مبنی بر این که ترکیه، پیش از سال 3000 نخواهد توانست به عضویت اتحادیه اروپا درآید !

205

 

0% ...

آخرین اخبار

فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد