هشدار اهل الحق عراق به سفیر " شر و فتنه "

جمعه 4 تير 1395
08:53
هشدار اهل الحق عراق به سفیر العالم - دبیرکل جنبش اهل الحق در عراق ضمن هشدار به سفیر عربستان در بغداد، مبارزه با "داعشی های سیاسی" استقبال کرد.

به گزارش پایگاه خبری العالم قیس خزعلی طی سخنانی در جمع عراقی های مقیم تهران، ثامر السبهان سفیر عربستان در بغداد را سفیر شرّ و فتنه خواند و به او دربارۀ پیامدهای عدم ترک خاک عراق هشدار داد.

خزعلی درخواست برای مبارزه با "داعشی های سیاسی" در منطقۀ خضراء بغداد را امر مبارکی توصیف کرد و خواستار پایان دادن به کار تعدادی از مسؤولانی شد که مانع وقوع فرایند سیاسی در عراق هستند.

وی اظهار داشت که تجربۀ سیاسی، ناکامی نظام پارلمانی را در عراق ثابت کرد و این همان اتفاقی است که در لبنان افتاد.

حیدر العبادی نخست وزیر عراق روز پنجشنبه با ارسال پیامی به داعشی های سیاسی تأکید کرد که دست از اصلاحات و مبارزه با فساد برنخواهد داشت زیرا اصلاحات دارویی است که اثر و نتیجۀ آن شفا و تحول در اوضاع کنونی خواهد بود.

202-9 

0% ...

آخرین اخبار

️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند


رئیس جمهور کوبا به فشار آمریکا برای واگذاری قدرت واکنش نشان داد


آیین اربعین رهبر شهید انقلاب در هلند و ایتالیا برگزار شد


معاون رئیس جمهور آمریکا: منتظر مذاکره با ایران هستیم


پیام‌های تسلیت به مناسبت شهادت سید کمال خرازی شهید عرصه دیپلماسی


️ شیخ نعیم قاسم: زمان امتیازدهی مجانی به پایان رسید/ غافلگیری دشمن از توانمندیهای دفاعی مقاومت


رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی: به حملات زمینی در لبنان ادامه می دهیم