ویدئوی اعدام 5 خبرنگار با 5 شیوۀ هولناک به دست داعش

يکشنبه 6 تير 1395
12:56
گروه تروریستی داعش با انتشار ویدیویی از اعدام 5 خبرنگار سوری، فجیع ترین روش های اعدام را به نمایش گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، داعش با انتشار ویدئویی اعدام تعدادی از فعالان و خبرنگارانی را که در استان دیر الزور در شرق سوریه و حومه این استان دستگیر شده بودند به نمایش گذاشته است.
اولین قربانی، "سامر محمد العبود" 33 ساله از شهروندان دیر الزور است. وی مدیر "دفتر همکاری توسعه رسانه ها" در دیر الزور بود. یکی از عناصر داعش، چاقوی خود را در حالی که سامر العبود ایستاده بود، در گلوی او فرو کرد.
نفر بعدی خبرنگاری به نام "سامی جودت ربا"، 28 ساله، بود. وی پس از حمله گروه تروریستی داعش به منطقه، ابتدا به خدمت آنها درمی آید اما بعد از مدتی به اتهام خیانت و جاسوسی دستگیر و محکوم به فجیع ترین مرگ شد. عناصر داعش مقدار زیادی مواد منفجره به لپ تاپ وی متصل کردند، سپس سرش را  روی لپ تاپ قرار دادند و مواد منفجره را در وسط منزلش منفجر کردند. در این انفجار سر فرد کاملا متلاشی شد.

قربانی بعدی "محمود شعبان حاج نصر"، مسئول شبکه رادیو "الان اف ام" سوریه بود. در این فیلم، وی را به دیواره آهنی می بندند و سپس جریان برق را به این دیواره متصل می کنند.
نفر بعدی، "محمد مروان العیسی" متولد 1975 است. او اخبار گروه تروریستی داعش در پایگاه الجزیره نت منتشر می کرد. وی توسط یکی از عناصر داعش سر بریده شد.
آخرین نفری که در این ویدیو، اعدامش به نمایش گذاشته شده است، خبرنگار مستقلی به نام "مصطفی عبد الحاسه" است که با سازمان "دیده بان حقوق بشر" همکاری می کرد. "داعش" وی را در منزلش دستگیر کرد. عناصر داعش مواد منفجره را به دوربین او بستند، دوربین را به گردن آویختند و آن را منفجر می کردند.


208-220

0% ...

آخرین اخبار

حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم


انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد


سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست