حمله داعش به صحرای کربلا خنثی شد

سه شنبه 8 تير 1395
18:05
حمله داعش به صحرای کربلا خنثی شد فرماندهی عملیات فرات میانی امروز (سه‌شنبه) از ناکام ماندن حمله داعش با سه خودروی بمب‌گذاری شده و دو عامل انتحاری در صحرای کربلا به سمت شهر النخیب خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشکر قیس المحمداوی، فرمانده عملیات فرات میانی به سومریه نیوز گفت: نیروهای امنیتی به دستور فرماندهی عملیات و رئیس پلیس منطقه صبح امروز مانع از حمله گروه تروریستی داعش متشکل از هشت تا 12 تن به منطقه صحرای کربلا شدند.

المحمداوی ادامه داد که تروریست‌ها با سه خودروی بمب‌گذاری شده به اضافه پوشیدن کمربندهای انتحاری و در اختیار داشتن سلاح‌های سبک، نیمه سنگین و بمب‌های دست ساز دستگیر شدند و نتوانستند به خاکریز و خندق شرقی که در صحرای کربلا به سمت نخیب در دست احداث است، وارد شوند.

وی افزود: نیروها توانستند این خودروها را قبل از رسیدن آنها به منطقه منفجر و سلاح‌های آنها را توقیف کنند.

شهرستان نخیب بین دو استان کربلا و الانبار واقع شده و به لحاظ اداری وابسته به کربلا است و اخیرا شاهد نفوذ تروریست‌ها با هدف انجام حملات تروریستی در کربلا بوده است.

از سوی دیگر، راجع العیفان، عضو کمیته امنیتی در شورای استانداری الانبار امروز اعلام کرد که حمله داعش به شهر العامریه در جنوب فلوجه ناکام ماند.

العیفان به سومریه نیوز گفت: نیروهای امنیتی و عشایر توانستند مانع از حمله داعش به عامریه فلوجه شوند.

او افزود: آنها از منطقه الحصی در شمال عامریه فلوجه آمده بودند و نیروها توانستند خودروهای آنها را منفجر کنند.

 

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران