ایران در سوریه قوی‌تر است یا روسیه؟

چهارشنبه 9 تير 1395
20:19
ایران در سوریه قوی‌تر است یا روسیه؟ نمایندۀ اوباما در امور مبارزه با داعش نظر خود را دربارۀ تأثیرگذارترین قدرت حامی سوریه اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "برت مک گورک"، فرستاده رییس جمهور آمریکا در امور مبارزه با داعش، در نشست کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا، با بیان این که تا چهار ماه قبل روسیه قدرت موثر در سوریه بود، گفت: «اما اکنون ایران قدرت اصلی تأثیرگذار در سوریه تبدیل شده است».

 فرستاده رییس جمهور آمریکا در امور مبارزه با داعش، با طرح این ادعا که گروه تروریستی داعش برای مدت طولانی و حتی چند سال دیگر در منطقه باقی خواهد ماند، گفت: «این گروه هر بار که اراضی خود را در سوریه و عراق از دست می دهد، اقدام به اجرای عملیات در مناطق مختلف جهان می کند».

مک گورک گفت: «40 هزار نفر به داعش در سوریه و عراق پیوسته اند که دو برابر تروریست هایی است که به افغانستان رفته اند».
وی دربارۀ برنامه های مقابله با داعش در عراق و سوریه گفت: «تلاش برای قطع جاده رقه - موصل و جلوگیری از تردد داعش میان این دو شهر ادامه دارد».
گورک افزود: «عملیات آزادسازی موصل با محاصره آن شهر آغاز شده و دولت عراق متعهد شده است که 15 هزار جنگجوی محلی را برای شرکت در این عملیات مسلح کند».
206-201-220
 

0% ...

آخرین اخبار

مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد