الحشد الشعبی به ادعاهای عربستان پاسخ داد

پنج‌شنبه 10 تير 1395
09:54
الحشد الشعبی به ادعاهای عربستان پاسخ داد رئیس هیئت الحشد الشعبی (بسیج مردمی) در عراق به اظهارات عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی واکنش نشان داد و از او خواست تا در امور داخلی عراق مداخله نکند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فالح الفیاض" در پاسخ به اظهارات وزیر امورخارجه عربستان مبنی بر لزوم انحلال الحشد الشعبی، به شبکه السومریه گفت: این موضوع به الجبیر یا غیر از او ربطی ندارد و بهتر است که دخالت نکند.

وی همچنین تاکید کرد، که این اظهارات بیانگر یک افق دید محدود است، و به نفع روابط بین کشورها نیست.

الفیاض گفت: من در سمینارهای بین المللی نشنیده ام که الحشد الشعبی باید مجرم شناخته شود، و جهان الحشد الشعبی را عنصر اساسی در جنگ علیه تروریسم می داند. الحشد الشعبی داعش را که عنصر طائفه گیری در عراق بود و تحریک به قتل 70 درصد ملت عراق می کرد، درهم شکست و انسان های منصف می گویند که الحشد الشعبی فتنه را از بین برد، اما این نتایج خوشایند برخی نیست.

وی خاطرنشان کرد: فرماندهی الحشد الشعبی با درخواستهای بسیاری از سوی اهالی موصل برای پیوستن به این نیروها مواجه است، و شمار درخواست دواطلبان عضویت، به 40 هزار نفر رسیده است.

الفیاض گفت: اگر الحشد الشعبی نبود، مناطق اساسی آزاد نمی شد و الحشد الشعبی و ارتش و نیروهای امنیتی فعالیت انسانی بزرگی انجام می دهد و شمار نیروهای الحشد الشعبی به 140 هزار نفر رسیده است و در موصل چهار هزار نیرو وجود دارند و اینها رابطه ای با الحشد الوطنی ندارند و روند تکمیل امور برای (جذب) 15 هزار نیرو از موصل انجام خواهد شد.

وی افزود: 10 هزار نیرو از استان الانبار در صفوف الحشد الشعبی هستند و پنج هزار نفر از استان صلاح الدین و سه هزار نفر هم از استان دیالی.

 

0% ...

آخرین اخبار

آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم