فیلم اعدام تروریست های سعودی در عراق

سه شنبه 15 تير 1395
09:06
العالم - کاربران شبکه های اجتماعی در فیسبوک فیلمی از صحنه اعدام پنج نفر که در فعالیت های تروریستی در عراق دست داشتنه اند، منتشر کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه  العالم، منتشر کنندگان این فیلم اعلام کردند که این فیلم مربوط به اعدام گروه اول تروریستهای سعودی است که درعملیات های مختلف در عراق دست داشته اند.

حیدر الزاملی وزیر دادگستری عراق پیش از این اعلام کرده بود که دیروز(دوشنبه) 5 تروریست اعدام شده اند که به این ترتیب تعداد تروریست های اعدام شده طی دو ماه گذشته به 37 نفر رسید.

براساس گزارش منابع عراقی الزاملی تاکید کرد که کشورش درباره اعدام ها زیر بار فشارهایی که به نام دفاع از حقوق بشر به بغداد وارد می شود و حقوق قربانیان بیگناه عملیات تروریستی را نادیده می گیرند، نخواهد رفت.

العالم درباره صحت محتوای این ویدئو به صورت مستقل مسئولیتی ندارد.

درسالهای گذشته هزاران تن از مردم عراق قربانی فعالیت های تروریستی در شهرهای مختلف این کشور شده اند.

درتازه ترین مورد روز یکشنبه عملیات تروریستی در منطقه ا لکراده بغداد انجام شد که براثر آن دست کم دویست نفر کشته و صد نفر مجروح شدند که شماری ازآنان زن و یا کودک بودند. 

سخنگوی فرماندهی عملیات بغداد تأکید کرد که این حمله تروریستی با یک خودروی بمبگذاری شده و در محلی بسیار پر رفت و آمد نزدیک حسینیه عبدالرسول انجام شد.

"حیدر العبادی" نخست وزیر عراق در پی این انفجار سه روز عزای عمومی اعلام کرد، و پس از بازدید از محل انفجار، وعده داد که عاملان این حملۀ تروریستی را مجازات خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد


جنگ اوکراین در بن‌بست؛ از نشست چهارجانبه لندن تا تشدید تنش‌ها در سایه چرنوبیل + فیلم


آماده‌باش بیمارستان‌های اسرائیل از بیم تلفات ناشی از حملات موشکی ایران


پژوهشگر عرب: روابط جبهه مقاومت وارد مرحله جدیدی شده است


رایزنی تلفنی وزیر خارجه قطر با همتایان ایرانی و عربستانی با محوریت مهار تنش


آژیر خطر در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد


سپاه: پاسخ تجاوز دشمن به صنایع پتروشیمی، با حمله به صنایع مشابه در حیفا داده شد


احتمال اعمال محدودیت‌ در فرودگاه بن‌گوریون/ اسرائیل موسسات آموزشی را تعطیل کرد