برای اولین‌ بار؛ ساختار تشکیلاتی داعش افشا شد

پنج‌شنبه 17 تير 1395
09:17
برای اولین‌ بار؛ ساختار تشکیلاتی داعش افشا شد گروه تروریستی داعش برای اولین بار با انتشار یک ویدئوی تبلیغاتی از ساختار تشکیلاتی حکومت، وظایف مقامات، جایگاه ولایت ها و دفاتر خود در این ساختار پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ، العالم، این گروه تروریستی با انتشار ویدیویی ضمن تشریح ساختار تشکیلاتی آنچه که "نظام خلافت" خوانده است، "مجلس شورا" را - که در اغلب موارد به طور مستقیم از سرکرده تشکیلات دستور می گیرند - در صدر این ساختار قرار داد.
پایگاه "عربی 21" نوشت که "داعش" در این ویدیویی، حکومت خود را متشکل از 35 ولایت توصیف کرد که 19 ولایت آن در سوریه و عراق و 16 ولایت دیگر در کشورهای دیگر قرار گرفته اند.
این ولایت ها بنا به ادعای "داعش" عبارتند از: بغداد، الانبار، صلاح الدین، فلوجه، دیالی، شمال بغداد، الجنوب، نینوا، کرکوک، دجله، الجزیره، البرکه، الخیر، الرقه، دمشق، حلب، حمص، و فرات.
علاوه بر اینها، نجد، حجاز، سینا، برقه، طرابلس، فزان، الجزائر، غرب افریقا، اللواء الاخضر (شهر سبز)، خراسان، قفقاز، عدن ابین، شبوه، حضرموت، صنعا و البیضاء دیگر شهرها و مناطقی هستند که این گروه تروریستی آنها را جزء ولایت های خود دانسته است.
بر اساس ویدیوی منتشر شده، شوراها و دفاتر رسمی این گروه تروریستی نیز به این ترتیب تعریف شده است: "شورای هجرت، شورای امور اسرا و شهدا، دفتر تحقیقات و مطالعات، اداره ولایت های دوردست، دفاتر روابط عمومی و عشایر".
در جدول تشکیلاتی این گروه تروریستی دیوان ها، کار وزارتخانه را انجام می دهند و عبارتند از: "دیوان قضاوت و دادرسی، دیوان تبلیغات و مساجد، دیوان سربازان، دیوان بیت المال، دیوان آموزش، دیوان کشاورزی، دیوان غنایم، دیوان بازرسی، دیوان زکات، دیوان اطلاعات کل، دیوان اطلاع رسانی مرکزی، دیوان بهداشت، دیوان ذخایر (نفت و گاز) و دیوان خدمات".
همچنین، "ابوبکر البغدادی" به عنوان "خلیفه و حاکمی که با پایبندی به احکام شرعی بر مردم حکومت می کند" معرفی شده است. "مجلس شورا" نیز به "خلیفه" کمک می کند. در این فیلم آمده است که اعضای این گروه تروریستی داعش در سال 2014 خلافت خود خوانده اش را اعلام کرد.
208

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین


آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت


قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است


تداوم حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی