چرا ویدئوی نماز عید فطر اسد ساختگی نیست؟

شنبه 19 تير 1395
10:06
چرا ویدئوی نماز عید فطر اسد ساختگی نیست؟ تاریخ بارگذاری ویدئوی نماز عید فطر اسد در پایگاه یوتیوب، یک روز پیش از عید فطر در سوریه را نشان می دهد. همین سبب شده است گمانه زنی هایی دربارۀ ساختگی بودن این ویدئو قوت گیرد. اما حقیقت این تناقض جیست؟

پایگاه خبری شبکۀ العالم به نقل از شبکه "سی ان ان" نوشت شبکه ماهواره ای "الاخباریه" سوریه به جنجال دربارۀ تاریخ ویئوی نماز عید فطر بشار اسد، اینگونه پاسخ داد:
"درباره تاریخ درج شده در ویدیوی یوتیوب، نکته ای وجود دارد که ممکن است برخی آن را بدانند و برخی از آن اطلاع نداشته باشند. معمولا تاریخ هایی که در هر ویدیوی یوتیوب به شکل خودکار قرار می گیرند، منطبق بر ساعت رسمی امریکا هستند. به عنوان مثال چنانچه ویدیویی در ساعات صبح در این پایگاه قرار گیرند به دلیل اختلاف ساعت، به تاریخ روز قبل برای آن ثبت می شود".
شبکه "الاخباریه"، برای اثبات این نکته، به تاریخ درج شده برای ویدیوهای نماز عید فطر در مصر، عربستان، کویت و قطر اشاره کرد و گفت: "همه این ویدیوها با تاریخ روز قبل از عید فطر در این کشورها، یعنی 5 ژوئیه، در یوتیوب منتشر شده اند. حال آنکه این کشورها روز چهارشنبه، 6 ژوییه، را به عنوان عید اعلام کردند و در همان روز نماز عید را به جا آوردند".
برخی کاربران شبکه های اجتماعی با اشاره به تاریخ ویدیوی مربوط به نماز اسد در مسجد "الصفا" در شهر حمص، آن را ساختگی دانسته بودند.


208-220

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت