سرگرمی‌های داعش برای جذب نوجوانان +عکس

سه شنبه 29 تير 1395
16:39
سرگرمی‌های داعش برای جذب نوجوانان +عکس گروه تروریستی داعش در مناطق تحت کنترل خود سعی می‌کند با استفاده از بازی و سرگرمی، کودکان و نوجوانان را به صفوف خود جذب کند، تا بتواند پس از آموزش و شستشوی مغزی، آنان را به جنایتکارانی تبدیل کند که فرمان سران این گروه را بدون تردید اجرا می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، داعش تصاویری را از "برنامه‌های تفریحی" برای کودکان و نوجوانان در سرزمین‌های تحت کنترلش منتشر کرده است.
در این تصاویر کودکان، نوجوانان و حتی جوانان در حال "صندلی بازی" و مسابقه "خوردن هندوانه" هستند.
انجام اینگونه بازی‌های سرگرم کننده در مناطق تحت کنترل داعش درحالی است که این گروه تروریستی تقریبا همه ورزشها را برای مردم ممنوع کرده است. و عناصر داعش با گشت زنی در خیابانها و مناطق مسکونی مانع هرگونه ورزش مانند فوتبال، بسکتبال و والیبال می‌شوند.
البته این گروه تروریستی برای حفظ و نگهداری عناصر خارجی خود، چندان به آنها سخت نمی گیرد و آنان اجازه دارند فوتبال بازی کنند و یا مسابقات فوتبال را تماشا کنند.
مسابقاتی که داعش در مناطق تحت کنترل خود برگزار می کند، شامل خوردن هندوانه، صندلی بازی، طناب بازی، باد کردن بادکنک و پرتاب حلقه می‌باشد.
البته در کنار اینها شنا و اسب‌سواری از جمله ورزش‌هایی است که ممنوع نیستند، اما امکان آن برای همه وجود ندارد.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد