کودتاچیان پست‌های خود را هم تعیین کرده بودند!

چهارشنبه 30 تير 1395
17:46
کودتاچیان پست‌های خود را هم تعیین کرده بودند! روزنامۀ حریت ترکیه تأکید کرد که کودتاچیان فهرستی را از پست‌های آتی خود برای دوران پس از کودتا تهیه کرده بودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه تأکید کرد که این فهرست بیانگر آن است که کودتاچیان از مدتها قبل برای این کودتا برنامه ریزی کرده بودند.
در این فهرست، نخستین مقام مربوط به فرماندهی کل ستاد ارتش است. البته موضوع قابل توجه این است که هیچ نامی برای این سمت نوشته نشده است.
به عقیده برخی ناظران، قرار بود این مقام در جریان کودتا به خلوصی آکار فرماندۀ کنونی کل ستاد ارتش پیشنهاد شود، ولی ظاهرا به دلیل مخالفت وی با این پیشنهاد این جایگاه خالی ماند و کودتاچیان مجبور شدند او را بربایند.
نیروهای امنیتی ترکیه موفق شدند پس از شکست کودتا، خلوصی آکار را آزاد کنند.
فرماندهی نیروی زمینی نیز در این فهرست مشخص نیست.
کودتاچیان در این فهرست، حتی مسؤولان برخی نهادهای دیگر مانند بانک مرزی و تلویزیون رسمی را مشخص کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.