مفتیهای سعودی: بازی پوکمون حرام است!

پنج‌شنبه 31 تير 1395
11:43
مفتیهای سعودی: بازی پوکمون حرام است! مفتی های عربستان سعودی با انتشار دوباره فتوای خود، درباره شیوع بازی "پوکمون" که این بار در قالب بازی "پوکمون گو" در تلفن های همراه قابل اجراست، هشدار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، به نقل از روسیا الیوم، مفتی های سعودی اولین بار در سال 2001 زمانی که این بازی در قالب کارت انجام می شد درباره آن هشدار داده بودند.

در آن زمان مفتی های سعودی با صدور فتوایی گفتند که بازی "پوکمون" با احکام اسلامی منافات دارد، چون مشتمل بر مواردی از محذورات شرعی از جمله شرک به خدا و اعتقاد به تعدد الهه ها و قمار و ترویج مظاهر کفر و تصاویر حرام است.
این روزها این فتوا یک بار دیگر در صفحه اصلی پایگاه رسمی فتواهای دینی عربستان منتشر شده است.
سایت خبری عرب نیوز، که مقر آن در عربستان است، خاطرنشان کرد که شیخ صالح الفوزان، عضو کمیته دائم فتوا و عضو شورای عالی علمای سعودی، نسخه جدید بازی "پوکمون" را تکرار همان نسخه قدیمی (کارتهای بازی پوکمون) دانسته است.
208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید