مبادله اسرا میان ارتش سوریه و جیش الاسلام

پنج‌شنبه 31 تير 1395
22:37
مبادله اسرا میان ارتش سوریه و جیش الاسلام العالم ـ گروهک موسوم به جیش الاسلام عصر دیروز (چهارشنبه) از طریق برخی میانجی‌ها، عملیات تبادل اسیران با ارتش سوریه را انجام داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، برخی منابع در گروه موسوم به جیش الاسلام تاکید کردند که این گروه پس از مذاکراتی طولانی توانست به توافق تبادل اسیران با ارتش سوریه دست یابد؛ عملیات مبادله اسرا عصر روز گذشته انجام گرفت و طی آن "فادیا القطیفانی" پس از گذراندن دو سال و 25 روز در زندان در مقابل آزادی دو اسیر زن نزد جیش الاسلام، آزاد شد.

به نوشته "رای الیوم"، این منابع افزودند: افسری که جیش الاسلام او را آزاد کرد، "مازن قبلان" ستوان یکم از دسته سوم است که جیش الاسلام حدود سه سال پیش او را در هنگام رویارویی ها با ارتش سوریه در تیپ 39 در عدرا اسیر کرده بود؛ دو اسیر زن نیز خبیره مصطفی محمد و امیره یوسف جناد نام دارند که از عدرا ربوده شده بودند.

به گفته این منابع، مذاکرات میان این گروه تروریستی و ارتش سوریه همچنان در جریان است و هدف از آن آزادی بیشترین تعداد از بازداشت شدگان و اسیران است.

عملیات مزبور برای مبادله اسرا دومین عملیات از نوع خود در یک هفته به شمار می آید؛ ارتش سوریه، جمعه گذشته هم طی مذاکراتی که حدود یک سال و نیم ادامه یافت، ایمن المدنی را که از چهارسال پیش در زندان به سر می برد، در مقابل آزادی یک افسر و یک اسیر غیرنظامی زن از سوی جیش الاسلام، آزاد کرده بود.

210

0% ...

آخرین اخبار

خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس


انتقام را نباید سطحی کرد، انتقام ما اخراج آمریکا از منطقه‌ است


تفاهم ایران و پاکستان برای تسریع تجارت و مقابله با تهدید‌ها


حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب