نخستین عکس از عامل ایرانی - آلمانی حمله مونیخ

شنبه 2 مرداد 1395
16:08
نخستین عکس از عامل ایرانی - آلمانی حمله مونیخ العالم - درحالی که عامل حمله دیروز(جمعه) در شهر مونیخ یک جوان ایرانی-آلمانی هجده ساله معرفی شده است، برخی منابع تصویری از این فرد منتشر کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این جوان فردی به نام " علی سنبلی " معرفی شده است.

در یکی از ویدیوهایی که از لحظه تیراندازی در مونیخ منتشر شده است، عامل تیراندازی فریاد می زند: "من آلمانی هستم ... من آلمانی هستم من اینجا متولد و بزرگ شدم و بهتر از تو هستم.."

فرد مهاجم که گویا در حال صحبت با شخص دیگری است، با فریاد ادامه می‌دهد: "من آلمانی هستم و بهتر از تو که با دریافت کمکهای خیریه زندگی می‌کنی."

طرف مقابل نیز به فرد مهاجم می گوید: "من هم آلمانی هستم".

خبرگزاری دویچه وله آلمان تأکید کرده است که، فرد مهاجم یک جوان ۱۸ ساله آلمانی- ایرانی بوده که کشته شده است. انگیزه مهاجم از دست‌زدن به این کشتار هنوز روشن نیست.

شمار قربانیان تیراندازی در مرکز خرید اولمپیک، واقع در شمال غربی شهر مونیخ آلمان به ۹ نفر رسید. 

به گفته رئیس پلیس مونیخ 16 نفر دراین تیراندازی مجروح شدند که حال سه نفر از آنان وخیم است.

پلیس مونیخ حوالی ساعت دو بامداد شنبه اعلام کرد که مهاجم یک جوان ۱۸ ساله از سال‌ها پیش در مونیخ زندگی می‌کرد.

به گفته پلیس جوان مهاجم سابقه جنایی نداشته و برای پلیس کاملا ناشناخته بود.

در گزارش‌های نخستین تعداد مهاجمان سه نفر اعلام شده بود. اما رئیس پلیس مونیخ گفت به نظر می‌رسد که مهاجم به تنهایی دست به حمله زده است. نام و هویت کامل مهاجم نیز هنوز فاش نشده است.

هنوز روشن نیست که فرد مهاجم خودکشی کرده یا بر اثر شلیک پلیس کشته شده است.

9

0% ...

آخرین اخبار

واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند


ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد


تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است


پیشنهاد‌های ایران به طرف مقابل منصفانه و عملیاتی هستند