درگیری‌های شديد در نوار مرزی عربستان با یمن

يکشنبه 3 مرداد 1395
13:34
درگیری‌های شديد در نوار مرزی عربستان با یمن منابع امنیتی از درگیری شدید نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن با نیروها و مزدوران سعودی در نوار مرزی بین دو کشور برای پنجمین روز متوالی خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع امنیتی گفتند: گلوله باران توپخانه ای بین دوطرف بار دیگر نظیر آنچه در ابتدای جنگ وجود داشت، از سرگرفته شد که این وضعیت توافق آتش بس را تهدید می کند. این توافق در دهم ماه آوریل سال جاری اجرایی شد.
روسیا الیوم خاطرنشان کرد، همزمان جنگنده های ائتلاف تحت فرماندهی عربستان به حملات خود به مواضع ارتش و کمیته های مردمی یمن در نوار مرزی ادامه داده و مواضع آنها در بخش کتاف در استان صعده و بخش حرض در استان حجه و چند پل ارتباطی استانهای عمران و حجه یمن را بمباران کردند تا خطوط پشتیبانی نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن به سمت مرز عربستان را بگیرند.
نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن همچنین مناطق الشعاور در غرب استان اب را بعد از نبردهای شدید، به کنترل خود در آوردند و شبه نظامیان طرفدار عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن مجبور به عقب نشینی از این مناطق شدند.
منابع محلی گفتند: این عقب نشینی بعد از حضور گسترده نیروهای تقویتی ارتش و کمیته های مردمی یمن صورت گرفت.
به گفته یک منبع امنیتی، در نبردهای شدید بین دو طرف دهها نفر کشته شدند.
نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با کنترل خود بر دو منطقه الشعاور و الاهمول در استان اب که خاستگاه طرفداران عبدربه منصور هادی می باشد، به طور کامل این استان را به کنترل خود درآوردند.

0% ...

آخرین اخبار

کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان


رأی مثبت ایران به کنوانسیون «کار شایسته در اقتصاد پلتفرمی» در ژنو


مخالفت حزب الله با مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم اشغالگر


سرلشکر عبداللهی: دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را می شنود


سرلشکر رضایی: ترامپ آزادسازی ۲۴ میلیارد دلار از اموال ایران را پذیرفته است


ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: توافق با ایران تا اوایل هفته آینده نهایی می‌شود


ادعای سنتکام درمورد سرنگون کردن پهپادهای ایرانی


حمایت5 کشور منطقه از روند صلح بین واشنگتن و تهران